Sivut

maanantai 30. maaliskuuta 2015

Herkullinen kookos

Yhteistyössä Alpro

Pääsin jälleen mukaan Alpron kampanjaan, jossa sain tällä kertaa tutustua Alpron kasvipohjaisen jogurtin uutuusmakuun kookokseen. Alkuun maistoin sitä ihan sellaisenaan, aika erikoista. Paremmin se upposi hedelmäsalaatin lisukkeena ja puuron kanssa se maistui suorastaan taivaalliselta. Se tuo mukavasti pehmeyttä ja sitä jotain ja saa puuron maistumaan entistä maukkaammalta. Jimi ja Theo tykkäävät kookoksesta todella paljon ja saavatkin herkutella mm.kookosjogurtilla silloin tällöin. Ihanaa, kun jatkuvasti löytyy lisää sellaisia ruokia, joita heillekin voi rajoittavista allergioista huolimatta antaa.

Uutuusmaut kookos ja manteli

Kirjoitin teille jo edellisessä Alpron postauksessa siitä, että meillä käytetään päivittäin Alpron tuotteita. Soijajuomaa, erilaisia jogurtteja ja vanukkaita sekä soijavalmistetta poikien ruokakerman tilalla. Alpro on tunnettu, Euroopan markkinajohtaja kasviperäisten elintarvikkeiden valmistajana. Kuten jo meillä käytettyjen tuotteiden listasta näkee, on saatavilla vaikka minkälaista herkkua. Soijatuotteiden lisäksi löytyy erilaisia manteli-, riisi-, kaura-, kookos- ja hasselpähkinätuotteita. Pidän Alpron selkeistä nettisivuista ( http://www.alpro.com/fi ) ja jos kaipaan lisätietoa jostain tuotteesta tai esim.inspiraatiota ruoanlaittoon ja eri tuotevariaatioihin niin tiedän saavani sitä sieltä.     

Kookoksella höystettyä jogurttia käytetään eniten aamupuuron seassa marjojen ja marjakeiton kanssa sekä välipalana hedelmäsalaatin lisukkeena. Molemmista variaatioista tykkään sekä minä että Jimi ja Theo (Jesse ei juuri koskaan syö jogurttia tms.). Seuraavaksi ajattelin laittaa tätä smoothieen. Vaihtoehtoja on vaikka millä mitalla, mitä vain keksii.


#alpronista #aamiaishetki @alpro                                      


Oletteko maistaneet tätä uutuutta? Käytättekö Alpron muita tuotteita?

2 kommenttia:

 1. Mun on pitänyt joka kerta kokeilla tota kun nään kaupassa, mut sit jotenkin aina ajatus herpaantuu ja sinne se jää :D Joskus vuosia sitten, varmaan 90-luvun lopussa Valiolla oli kookosjugurttia ja tykkäsin siitä paljon... Ehkä tää helpottais ikävää :)

  Muuten mun lemppareita Alpron tuotteista on Mild&Creamy -jugurtit ja kevyt/rasvaton soijamaito, se on ainoa mikä ei hituloidu kun kaataa kuumaan kahviin. Latteihin ja muihin herkkuihin käytän sitä "for professionals" -soijamaitoa mitä joistain isommista kaupoista saa. Niin ja sit tietty ne kaakaot ja vanukkaat...<3 :D

  Hyvää kevättä teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah aijaa :D Kannattaa maistaa :) Vanukkaat on myös mun lemppareita! Välillä syön itse sellaisen, vaikka olenkin ostanut pojille ;)

   Hyvää kevättä sinnekin :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3