Sivut

perjantai 27. maaliskuuta 2015

Käyttökokemus: Beemoo Easy Travel 4

yhteistyössä Jollyroom

Meillä on ollut käytössä muutaman kuukauden ajan huiput Beemoo Easy Travel 4 -rattaat, jotka saatiin Jollyroomilta. Täältä löytyy aiempi esittelypostaukseni kyseisistä rattaista. Nyt on luvassa hieman toisenlainen paketti, nimittäin meidän käyttökokemuksia. 


Ennen Beemoon rattaita kokeilin kaksia muita matkarattaita, mutten ollut kumpiinkaan täysin tyytyväinen. Me käytetään yhden lapsen rattaita todella paljon ja käyttömäärien yhä kasvaessa päätin panostaa hyviin rattaisiin ja olikin onni, että sain yhteistyömahdollisuuden Jollyroomin kanssa. Rattaat on käytössä monta kertaa viikossa ja parasta on niiden helppo kasaaminen. Beemoot menee oikeasti sekunnissa kasaan työntökahvoissa olevalla mekanismilla ja mahtuu todella pieneen tilaan, puhumattakaan niiden keveydestä. Nostan helposti rattaat autoon ja jopa meidän raksamiehen "perheautoon" ne mahtuu kaikkien työkalujen kanssa.

+ helpot laittaa kasaan
+ pienet ja kevyet


Rattaat on vankat, toinen asia mistä erityisesti pidän. Ketterät, mutta samaan aikaan tukevat. Ne kääntyy helposti enkä osaisi enää työntää rattaita, joissa ei etupyörät ole kääntyvät. Minulle se on ehdoton must, mutta toki lukitsemismahdollisuus on hyvä olla. kuten näissä on. Yksi häiritsevä asia on työntökahvat. Olen tottunut tavalliseen työntöaisaan, joten on ollut totuttelemista kahteen erilliseen kahvaan. Makukysymyksiä, mutta koen sen haastavaksi etenkin jos työnnän rattaita ja kannan toista poikaa sylissäni. Yhdellä kädellä on hankala työntää. Tämä on tosiaan vain oma kokemukseni. Ison plussan annan vielä tarpeeksi pitkälle tulevasta kuomusta ja kurkistusluukusta. Aurinkoisella säällä lasta pystyy helposti suojaamaan auringolta ison kuomun ansiosta.

+ vankat ja tukevat
+ ketterät  
+ iso kuomu
- työntökahvat

Istuinosa vaikuttaa hyvältä ja molemmat pojat viihtyvät rattaissa hyvin. Me ei käytetä juuri koskaan turvavaljaita (poikkeuksena esim.bussissa matkustaminen), kun pikkutyypit pysyy kyydissä hienosti pelkän kaaren avulla. Selkänojaa pystyy säätämään portaattomasti ja nukkuvan lapsen saa helposti laskettua hyvään asentoon. Rattaiden mukana saa lisätarvikepaketin, joka sisältää sadesuojan, mukitelineen ja kantokassin. Kaikki on ollut meillä käytössä ja helpottaa omalla tavallaan arkea. Mukiteline on ihana ja tarpeellinen, koska melkein joka shoppailu- ja kauppareissulla juon samalla takeaway kahvia.   

+ mukava istuinosa
+ portaaton selkänoja

Kaikenkaikkiaan me ollaan oltu todella tyytyväisiä rattaisiin. Kauppareissulla me kinataan siitä kumpi saa työntää ;)

 Säällä kuin säällä ;)

Miltä rattaat teistä vaikuttaa?  

4 kommenttia:

  1. Vaikuttaa kyllä kaikin puolin hyviltä rattailta! Ollaan etitty meille emmaljungien kaveriks tuollasia pienempiä helposti kokoontaitettavia rattaita, noi olis kyllä yks hyvä vaihtoehto :)

    http://niinakyllonen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Oletko lukenut Dooky Buggy Bar:sta? Näppärä tapa yhdistää kaksi erillistä työntökahvaa toisiinsa, jolloin rattaisiin saadaan ns. tavallinen työntöaisa. Kätevän oloiset rattaat:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3