Sivut

lauantai 11. huhtikuuta 2015

Odotetut Lapsimessut

Me ollaan sairastettu koko viikko. Jos tähän malliin jatkuu niin blogihan muuttuu pian pelkäksi sairaushistorian tallennuspaikaksi... Perjantaina käytiin lääkärissä ja meinattiin joutua osastolle Jimin hengityksen takia. Tällä kertaa se tuli yllätyksenä, koska en ollut huomannut hengityksen olevan raskasta eikä Jimi näyttänyt tekevän töitä sen eteen. Korvatulehduksesta taas olin aivan varma ja sehän se olikin molemmilla ärhäkkänä. Olin itsekin aika veto poissa, mutta oli sinniteltävä poikien kanssa, kun jouduttiin toimenpidehuoneeseen ottamaan lääkettä. Onneksi jo yhdestä spira-annoksesta oli apua ja päästiin kotiin. Ahtauma ei ollut nyt niin paha kuin yleensä. Ollaan annettu avaavaa ja hoitavaa astmalääkettä tuplaten ja vointi on meidän silmään hyvä. Kuume on hellittänyt ja omakin olo on hyvä. Jos tämä olisi taas tältä erää tässä.


Odotin tätä viikonloppua pitkään Lapsimessujen takia. Oli tarkoitus mennä sinne sekä tänään että huomenna, mutta vointi ei sallinut sitä vielä tänään. Jos yö menee hyvin niin me suunnataan koko perheen voimin sinne huomenna. En malta odottaa! Jimi ja Theo ovat varmasti innoissaan nähdessään paljon lapsia, eläimiä ja muuta lapsille suunnattua ohjelmaa. Jesse ja pojat ovat menossa mukana niin pitkään kuin jaksavat ja sen jälkeen tämä mama suuntaa Outlet Expon puolelle ihastelemaan kynsilakkoja. Tekee niin hyvää päästä pois kotoa, kun ollaan kyhjötetty sisällä oikeastaan koko tämä kolmen viikon sairasteluaika.

Huomiselta odotan eniten näitä näytteilleasettajia: Crocs Nordic Oy, name it, Reima Oy,  Papu Design, Mehujehu ja Snadistadi. Rakastuin Crocsin kenkiin ensin pojille ostettujen kumisaappaiden kautta, mutta nähdessäni naisten malleja Crocsin Clog Partyissa - rakastuin entistä enemmän. Aion testata suosikikseni noussutta tennaria: women´s duet busy day lace-up -mallia. Toivottavasti siellä on hyviä messutarjouksia ja kokoja jäljellä! Alla olevat kuvat on Clog Partyista, josta saatiin mustat perusclogit sekä äidille että pojille. Kyllä kesällä kelpaa... ;)


Nähdäänkö messuilla?      

5 kommenttia:

 1. Nähdään! Aloitin blogisi lukemisen odotusaikanasi, mutta vuosi sitten kun jätin omani tauolle enkä käyttänyt bloggeria moneen kuukauteen niin unohdin tämän täysin mutta nyt olen taas ollut tämän vuoden mukana :)

  VastaaPoista
 2. Voi että teidän sairasteluita... :(
  Syöttehän maitohappobakteereita ja D-vitamiinia päivittäin? Onko talo tutkittu homeen varalta (vaikka olisi jossain kohtaa kuntotarkastus tehty, niin ei se vielä mitään varmaksi tee)?
  Keskosuus varmasti aiheuttaa sen, että taudeille on herkempi, mutta ei tuo nyt ihan normaalia voi olla, että koko ajan teillä on korvatulehduksia ja muita infektioita. Varsinkin juuri korvatulehdukset ja erilaiset ylähengitystietulehdukset on yleisiä homesairauksia...

  Kannattaa myös pohtia vaihtoehtoisia hoitoja. En nyt tarkoita mitään huuhaa-juttuja, mutta on siellä joukossa toimiviakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esimerkiksi homekoiran tekemä tutkimus asunnolle on kallis, mutta siitä voi olla suurikin hyöty.

   Poista
  2. Syödään ja ollaan tutkittu osittain. Asian tiimoilta on pohdinnat käynnissä tietyn tahon kanssa. Alustavissa tutkimuksissa ei löytynyt mitään, toivotaan parasta. Toki home on yksi mahdollisuus ja selvitetään se. Keskosille on kylläkin tyypillistä kerätä tauteja, joten toivotaan tämän olevan "vaan" sitä :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3