Sivut

torstai 2. huhtikuuta 2015

Päivät kotona

Kirjoitin eilen pitkän pätkän viime kesän Espanjan reissusta, mutta se jäi kuvia vaille. Meillä hajosi poikien rikkoma tietokone lopullisesti eikä minun vanha, 2 vuotta käyttämättömänä ollut koneeni suostu lukemaan ulkoista kovalevyä. Siellä on kaikki kuvat, joten postaus saa odottaa... 

Nyt kuvia viime päivien hetkistä. Paljon ollaan oltu vain sisällä flunssan ja kuumeen takia, joka muuten tuli nyt Jimillekin. Tämä viikko on ollut kaikkea muuta kuin kuvittelin, mutta minkäs teet. Olin vapaalla töistä koko alkuviikon ja suunnitelmissa oli nähdä paljon ystäviä ja käydä vaikka missä poikien kanssa. Tänään on iltavuoro ja ensi viikkokin on töiden puolesta kiireinen. Helpottaisi paljon arjenpyöritystä jos täällä oltaisiin terveenä. Jimin ja Theon korvien putkitus olisi ollut pari viikkoa sitten. Arvatkaa harmittiko, kun se piti perua silloisen vesirokon takia. Eilen meille soitettiin ensi viikon peruutusajasta, mutta kas nyt ollaan kuumeessa. Saatiin onneksi aika toukokuun alulle ja ajanvaraaja sanoikin, että herkästi lääkäriin sitä ennen jos yhtään tuntuu olevan jotain vaivaa. Nyt sormet ristissä, että vihdoin saataisiin putket.


Me odotellaan kuumeisesti päivähoitopäätöstä, vaikka kauhistuttaakin ajatus ensi syksystä. Se, etten olekaan enää päivisin kotona poikien kanssa ja missä mittakaavassa sitten sairastetaan jos nyt on jo näin vaikeaa. Silloin pitäisi kuitenkin pystyä opiskelemaan, käymään työharjoittelussa, kirjoittamaan opinnäytetyötä ja tekemään siinä sivussa vielä normitöitäkin. Nämä on näitä tämän hetken ajatuksia, kun ollaan vietetty liikaa aikaa sairastuvalla. Kyllä tää tästä!

6 kommenttia:

 1. Tuntuu tosi kurjalta teidän puolesta :( Miksi teille rantautuu jatkuvasti kaikki kipeilyt :( Haleja <3

  VastaaPoista
 2. Onko poikien terveyttä selvitelty enemmän, vai imevätkö he vaan kaikki flunssat ja muut itseensä? Vai onko se vaan keskosilla "tapana"?

  Toivottavasti saatte ne putkeen korviin pian ja siitä olisi hyötyäkin. Tiedän ainakin monta lasta joilla kipeily on loppunut tai vährntynyt huomattavasti putkituksen jälkeen. Toivottavasti teilläkin!

  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On selvitelty, kun on kaikenlaista ollut tässä 1,5 vuoden aikana. Muutama diagnoosi löytyy, mutta enimmät laitetaan juuri keskosuuden piikkiin. Se saattaa altistaa sairastelulle ja Jimin infektioastma myös. Todella herkkiä molemmat pojista on saamaan kaikki flunssat yms :/ Toivon todella, että putkista on hyötyä. Oon myös kuullut, että monella on vähentynyt ihan perusflunssatkin. Voi se olisi niin mahtavaa!

   Hyvää pääsiäistä ja aurinkoista kevättä! :)

   Poista
 3. Voi! Meillä on sama Tsäk tsäk -traktorikirja tytöllä kuin mitä teidän pojat lukee tuossa yhdessä kuvassa :D Se oli ihan lemppari yhdessä välissä, mutta sitten sen äänet meni epäkuntoon, ja tyttö alkoi pelkäämään niitä, kun ne kuuluivat vain satunnaisesti ehkä kerran viikossa :/ Patterinvaihto ei auttanut, niin otettiin kokonaan pois. Nyt ei enää pelota lukea :)

  Ja tuo jatkuva sairastelu on kyllä kurjaa... Meillä alkoi vasta siinä vaiheessa kun alkoi päiväkoti, sitä ennen ei ollut sairaana kertaakaan. Meilläkin odotellaan aikaa putkituksiin, saa nähdä miten kauas menee. Äitiä jännittää kauheasti nukutus, mutta eipä tämä kerran kuussa antibioottien syöntikään ole hyväksi...

  t: Suvi K.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :D Meidän kirjasta on melkein kaikki luukut revitty :/ Ne on liian houkuttelevia!

   Voi ei. Toivottavasti putkista on apua. Ei tosiaan ole kiva jatkuvasti syöttää antibioottejakaan :/ Mua pelottaa hoidon aloitus tosi paljon jo pelkästään sairastelun takia, kun nyt on jo näin vaikeaa... Ollaan varmaan sitten jatkuvasti kipeänä. Huoh.

   Tsemppiä putkitukseen! Hyvin se menee :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3