Sivut

keskiviikko 17. elokuuta 2016

Sponsoroitu video: Kiitos, äiti!

Sain sähköpostiini todella koskettavan ja ajankohtaisen videon. Video on P&G:n mainos, mutta se tuntuu enemmän klipiltä oikeasta elämästä kuin mainokselta. Se kuvaa kansainvälisesti eri maiden olympiakisaajia ja tavoittaa katsojan jollain maagisella tavalla. Olen herkkä ja jokaisella katselukerralla olen ollut kyyneleet silmissä ja iho kananlihalla. Aihe, musiikki, ilmeet, tarinallinen kerronta; vau! En meinaa edes löytää oikeita sanoja. Aihe on lähellä sydäntäni:
"It takes someone strong to make someone strong. This summer, as we celebrate the world's athlete at the 2016 Olympic Games, let's not forget the person whose strength inspired them along the way:
Mom. Thank you, Mom."Allekirjoitan täysin omalla kohdallani sen, että tarvitsen jonkun vahvan tullakseni vahvaksi. Minulle sellaisia ihmisiä ovat äitini ja Jesse. Olen kasvanut niin, että olen saanut tuntea tukea ja rakkautta. En ole koskaan tuntenut olevani yksin. Äiti on ollut mukana kaikessa koko elämäni ajan: pesiskentällä kannustamassa, juhlistamassa saavutuksiani, lohduttamassa ja auttamassa lastenhoidossa.

Toivon, että voin olla Jimille ja Theolle samanlainen äiti ja saada heidät tuntemaan itsensä hyviksi ja arvokkaiksi juuri sellaisina kuin he ovat. Olen läsnä, kuuntelen, keskustelen, lohdutan ja kannustan eteenpäin. He voivat kasvaa turvallisessa ja rakastavassa kodissa ja saavat parhaat mahdolliset lähtökohdat elämään. Ehkä he jonain päivänä ajattelevat minusta samalla tavalla kuin minä omasta äidistäni.

Mitä ajatuksia video teissä herättää? 

// Sponsoroitu video by P&G 

5 kommenttia:

 1. Vau, ihana video!! Oon nähnyt saman tapasia videoita ennenkin mutta tää oli kyllä niiin ihana :')

  VastaaPoista
 2. Ajatuksia herättävä video. Olen oman äitini menettänyt jo lähes yhdeksän vuotta sitten, mutta päivääkään ei mene, etten kaipaisi häntä. Poikani on nyt parikymppinen, meillä on kyllä melko läheinen suhde, mutta tässä kohtaa tunnen olevani "välttämätön paha". Luulen, että suhtautuminen äitiin muuttuu koko elämän ajan. Ja lopullisesti äidin merkityksen elämässä ymmärtää sitten, kun häntä ei enää ole. Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Minun äitin kuolemasta tulee jouluna 3 vuotta. Kyllä kaipaa äitiä vielä nuorena aikuisena... Varsinki välillä ku tapaa kavereitten äitejä, tietää mitä on menettäny...

   Poista
  2. Olen pahoillani teidän molempien menetyksestä <3 Varmasti kaipaa, voin vaan kuvitella...

   Poista

Kiitos kommentista! <3