Sivut

perjantai 26. elokuuta 2016

Kosmetiikkasuosikit x 8

Nyt on luvassa tämän hetken kosmetiikkasuosikkejani. Eniten kulutan tällä hetkellä kynsilakkaa, huulipunaa ja korostusväriä. Sain paketin Berneriltä, jossa oli IsaDoran, Rimmelin ja Sally Hansenin uutuuksia ja niistä pääsi iso osa mukaan myös suosikkilistalle. Pääsette näkemään syksyn uutuustuotteita ja niiden sävymaailmaa. 


1. IsaDoran* uutuuspaletti Face Sculptor Strobing (21 warm glow) on aivan ihana! Siinä on kolme eri sävyistä helmiäishighlighteria, jotka tuovat kuulautta ja kirkkautta kasvoille. Todellakin strobing! Paletista löytyy aavistuksen vaaleanpunaiseen taittava vaalein sävy, kullanhohtoinen sävy sekä pronssinen hieman tummempi sävy. Välillä sekoitan niitä keskenään ja välillä käytän yksinään. Eniten olen käyttänyt vaaleinta ja kultaista sävyä. Tähän tuotteeseen törmäsin jo Ruotsissa kuukausi sitten, mutta Suomen markkinoille tämä on tulossa syyskuussa. Love!


2. IsaDoran* Strobing fluid highlighter (81 warm glow). Koostumukseltaan miellyttävä, levittyy hyvin ja luo kauniin kuulaan pinnan aavistuksella kullanhehkua. Tässä miinuksena tuoksu, joka on etenkin levitettäessä aika voimakas. En keksi mikä se tuoksu on, mutta se on tuttu lapsuudesta. Varmaan ollut aikoinaan jossain lasten huulikiillossa... Olen aika herkkis tuoksuvan kosmetiikan suhteen, mutta tämän tuoksuun koitan totutella, kun tuote itsessään on niin ihana. Tämä tulee myyntiin samaan aikaan paletin kanssa, koska kuuluu samaan Strobing -sarjaan.


3. IsaDoran* Perfect Blush -poskipuna. Poskipunat kuuluvat tämän syksyn Bohemian Flair -meikkikokoelmaan (tulevat markkinoille pysyvästi elo-syyskuussa). Minulla on sävyt 58 Soft Coral sekä 66 Bare Berry. Molemmat on mattaa, helposti levittyviä ja hyvin pysyviä. Tällä hetkellä Bare Berry on jokapäiväisessä käytössä eikä se ole lainkaan niin tumma iholla kuin miltä se esim.kuvassa näyttää. Näiden ansiosta olen alkanut käyttää poskipunaa.


4. IsaDoran* Bohemian Flair -meikkikokoelmaan kuuluvat luomivärikvartetit sävyssä 10 Soft Suede (jää pysyvään valikoimaan) sekä 09 Vintage Velvet (kausisävy) lukeutuu silmämeikin lemppareihini. Hyvä pigmentti, pysyvyys ja kauniit sävyt sekä arkeen että juhlaan. Olen innostunut pehmeistä lilan sävyistä Soft Suedea käyttämällä. Siitä löytyy kaksi mattaa ja kaksi kimalleväriä. Velvetissä kaikki on kimalteisia.


5.  Real Techniques -meikkisiveltimet. Minulta löytyy RT:n siveltimiä aika monta, varmaan jokaiseen tarkoitukseen omansa. Ne on todella hyviä, kestää ja niiden kanssa meikkaaminen tuntuu helpolta. Olen ostanut siveltimiä eri nettisivuilta googlaamalla ja vertailemalla sen hetkiset parhaat hinnat. Kuvassa contour brush, jota käytän poskipunalle sekä Bold Metals -sarjaan kuuluva nro 300, jota käytän korostusten tekemiseen.


6. Rimmelin* Lasting Finish Lipstick by Kate -huulipunat. Huulipunista on lanseerattu Katen kokoelmaan kuusi uutta sävyä Rimmelin ja Kate Mossin 15-vuotisen yhteistyön kunniaksi. Juhlakokoelman uusimpiin kuuluu kolme nudea ja kolme punaista huulipunaa. Kaikki on kausisävyjä. Tykkään todella paljon jokaisesta sävystä. Niissä on se oma vivahteensa, vaikka kuuluvatkin samoihin väriryhmiin. Koostumus on kermainen ja lopputulos tasainen. Huulipuna pysyy loistavasti, ainakin huultenrajauskynää käyttämällä (itsellä kokemus vain siitä). Huulet ei tunnu lainkaan kuivilta tai tahmaisilta. Love!

                 54 Rock 'N' Roll Nude 
 55 My Nude 
    56 Boho Nude 
52 Idol Red 
  51 Muse Red 
 53 Retro Red

7. Kiko Milano Eyebrow Sculpt Pencil -kulmakynä. Kynän toisessa päässä on kynä ja toisessa päässä harja. Lempparituotteeni kulmien vahvistamiseen! Kikon kosmetiikkaa ei valitettavasti myydä Suomessa, vaan ostin tämän Ruotsista. Olen kuitenkin tilannut Kikon omilta nettisivuilta ja kaikki onnistui hyvin, joten sitä voin kyllä suositella.


8. Sally Hansen* Complete Salon Manicure -kynsilakka. Sally Hansenin lakat on olleet suosikkini jo pitkään, sillä pysyvyys on sitä luokkaa, että joudun välillä ottamaan lakan pois vaan sen takia, kun haluan jo vaihtaa väriä eikä kulumisesta ole tietoakaan. Nyt koostumusta on uusittu siten, että mukaan on lisätty kynsiä vahvistavaa keratiiniyhdistettä. Kynsien vahvistamisen lisäksi se ehkäisee niiden liuskottumista ja lohkeilua sekä edistää kynsien kasvua. Lakkasin kynnet nudella 174 Arm Candy -sävyllä kolme päivää sitten ja edelleen ne ovat yhtä hyvät. Kynnet tuntuu vahvoilta ja vaalealla nudella sai tarpeeksi peittävän lopputuloksen kahdella kerroksella. Tummanpunainen sävy on nimeltään 610 Red Zin. Kynsilakka-love! 

huulipuna: Rimmel sävy 53 Retro Red / poskipuna: IsaDora Perfect Blush 66 Bare Berry / 
highlighter: IsaDora korostuspaletti Strobing 21 warm glow / hattu: Lindex 

Mitkä on teidän kosmetiikkasuosikkeja?

*IsaDoran, Rimmelin ja Sally Hansenin tuotteet saatu blogin kautta Berner Oy:ltä  
      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3