Sivut

maanantai 15. elokuuta 2016

Korkeasaari ja arjen kuulumisia

Käytiin lauantaina Korkeasaaressa ja vaikka välillä satoi ja tuuli kovaa niin meillä oli todella kiva päivä. Ihmeteltiin eläimiä, käytiin syömässä ja käveltiin paljon. Jimi tykkäsi eniten hevosista ja Theo matelijatalon asukeista. Iltapäivällä lähdettiin kotiin useamman tunnin kiertelyn jälkeen ja pikaisen kotona pyörähtämisen kautta suunnattiin meidän kavereiden synttärijuhliin. Ensimmäistä kertaa myös Jimi ja Theo olivat mukana, koska alkuilta vietettiin sivistyneesti lasten kanssa. Jesse lähti poikien kanssa kotiin kasin jälkeen ja mamma sai jäädä viettämään iltaa. Hauska lauantai sopivassa suhteessa sekä perhettä että ystäviä.  Muuten tänne kuuluukin ihan normiarkea. Theo ja Jimi aloittivat pari viikkoa sitten isojen eli 3-5-vuotiaiden dagisryhmässä. Siirtyminen meni todella hyvin asteittain tapahtuneen tutustumisen myötä. Loppukeväästä he tutustuivat yhdessä oman hoitajan kanssa uuteen ryhmään ja leikkivät siellä osan aikaa päivästä, kunnes jäivät sinne myös nukkumaan. Isojen ryhmä on pienten ryhmän vieressä, joten henkilökunta ja osa lapsista olivat tuttuja jo entuudestaan. Isojen ryhmän myötä Jimi ja Theo eivät nuku dagiksessakaan päiväunia vaan kuuntelevat satua/musiikkia hetken aikaa. He ovat olleet täysin päiväkuivia jo kesän alusta. Heille on tarttunut paljon uusia sanoja ruotsiksi ja keskenään he käyttävät 50/50 suomea ja ruotsia. Olen iloinen, että he viihtyvät dagiksessa niin hyvin. Pystyn keskittymään omiin hommiin täysin, kun ei tarvitse lainkaan stressata heidän päivän sujumisesta. 

Hyvää alkanutta viikkoa teille kaikille!

4 kommenttia:

 1. Me ei tänä kesänä olla ehditty Korkeasaareen, vaikka sinne oliskin kiva taaperon kanssa mennä. No oltiin me tosin Puolan reissulla eläintarhassa.

  Meillä alkoi pojulla keväällä dagis ja nyt taas kesätauon jälkeen. On kyllä ihanaa, kun tietää, että viihtyy siellä ja kaikki on hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau Puolassa! Ulkomailla on kivoja eläintarhoja, eiköhän poika nauttinut Puolankin eläimistä :) Mahtavaa, että teidänkin pojalla sujuu hyvin ja hän viihtyy dagiksessa. Se helpottaa paljon! <3 Ihanaa syksyä!

   Poista
 2. Hei mistä olet ostanut nuo sinun farkut? ihanat!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Marika! :) Ostin ne River Islandista Tukholmasta!

   Poista

Kiitos kommentista! <3