Sivut

torstai 25. elokuuta 2016

Solisluu murtunut

Viikko on mennyt nopeasti ja olen saanut nauttia useammasta vapaaillasta (töistä). Illat on menneet Theon ja Jimin kanssa ollessa; kirjastossa, kävelyllä, kyläilemässä ja ihan vaan kotona. Jimi putosi sohvalta sunnuntai-iltana ja itkusta kuuli, ettei selvitty pelkillä mustelmilla. Istuttiin vierekkäin ja Jimi kääntyi katsomaan jotain ja muksahti samalla suoraan kylki edellä lattialle. En ehtinyt nappaamaan kiinni. Jimi rauhoittui sylissä, mutta näytti ja kertoi olkapään olevan kipeä. Hetken päästä tuli sellaisia kipukohtauksia, että Jesse lähti Jimin kanssa päivystykseen. Laitoin Theon yöunille, mutta raukka oli huolissaan veljestä. Theo nukahti lopulta silittelyyn.

Päivystyksessä ei mennyt onneksi kuin vajaa pari tuntia ja röntgenkuvista selvisi, että Jimin solisluu on murtunut. Kättä pidetään kantositeessä 2 viikkoa ja yritetään ottaa mahdollisimman iisisti. Kipu lakkasi pian tuen saamisen jälkeen eikä se näytä vaivaavan häntä. Jimi on ollut normaalisti dagiksessa ja siellä hänet otetaan hienosti huomioon. Hän saa apua pukemisessa jne.


Lapset ovat kyllä ihmeellisiä ja niin sopeutuvaisia. Jimi pärjää hienosti kätensä kanssa ja Theokin muistaa ottaa sen huomioon leikeissä. Viikonloppuna lähdetään Paraisille, jota ollaan odotettu jo pitkään. Ollaan laskettu öitä ja dagispäiviä siihen. Enää kaksi yötä ja viikonloppu tuntuu viikonlopulta!

Ihanaa loppuviikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3