Sivut

torstai 9. maaliskuuta 2017

Meidän viikon kuulumisia

Ah, mikä fiilis. Saan nauttia vapaapäivistä huomenna ja lauantaina. Huomenna keskityn päivän Jimiin ja Theoon ja illalla saan ystävän meille viettämään tyttöjeniltaa. Jesse menee poikien kanssa vanhemmilleni yöksi. Lauantaina päästään Jessen kanssa pitkästä aikaa yhdessä viettämään päivää ja suunnataan Långvikin kylpylään. Saan siellä kasvohoidon, joka on valmistujaislahja ystäviltäni. Ihanaa päästä rentoutumaan! Jimi ja Theo menevät mummolaan yökylään. Sunnuntaina teen lyhkäsen työvuoron, jonka jälkeen ehdin vielä hyvin olla Theon ja Jimin kanssa. Olen niin onnellinen, että pystyn olemaan Jimin ja Theon kanssa kotona yleensä kaksi arkipäivää viikosta, jolloin työvuorot/vapaat menee niin, että se on mahdollista.  


Kuvituksena tässä postauksessa on kaikkea viikon varrella otettua. Juon nykyään aamukahvini noin klo 6.30. Uskottelin itselleni sen olevan joku "huono aamu" -juttu, mutta ei. Jimi ja Theo heräävät pirteinä uuteen päivään 6.25, sillä sekunnilla, kun ovi sulkeutuu Jessen perässä. Huhhuh, siihen menee hetki totutellessa. Sen jälkeen, kun pojat alkoivat reilun vuoden iässä nukkua, on yöunet kestäneet vähintään klo 8., joten...  Onneksi aamut on jo valoisia, niin ei tunnu ihan niin pahalta. Olen yrittänyt piristää aamupalaa eri variaatioilla ja tämän hetken lemppari on banaaniletut, nam!

Lauantaina kokoonnuttiin morsian&kaasot -tiimin voimin ja askarreltiin hääkutsuja. Loppuvaiheessa glitter pöllysi ja herkut pöydästä väheni, ihana ilta hyvässä seurassa. En malta odottaa seuraavaa häätapaamista.   

Jimi ja Theo ovat tykästyneet kaikkeen pieneen näpräämiseen, kuten helmien pujottamiseen nauhaan, pikkulegoihin ja askartelemiseen. Myös saksilla leikkaaminen ja omien kuvakollaasien tekeminen on huippupuuhaa. Pojat ovat jo niin isoja, että heidän kanssaan voi tehdä vaikka mitä.     

Laatikot saatu / Orthex

Nyt täytyy alkaa valmistautumaan työiltaan! Hyvää loppuviikkoa teille!

psst. muistakaa edellisen postauksen alekoodi -25% Desenion julisteista, voimassa vielä tänään 9.3.!

2 kommenttia:

 1. Huh. Mitähän pojat tuumaavat aamuista, kun kohta jo siirrytään kesäaikaan. Toivottavasti on ollut ihana kylpyläreissu. Aurinkoa viikonloppuun!
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, en muistanutkaan että sekin vielä edessä. Toivottavasti tämä on vaan joku vaihe :D Kiitos, oli mielettömän ihanaa, niin kaunis ja rentouttava paikka! :) Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3