Sivut

maanantai 15. huhtikuuta 2019

Lapsimessut 2019 & ostokset

Takana on huikea messuviikonloppu! 

Kävin Lapsimessuilla perjantaina ja lauantaina. Menin perjantaina messuilemaan lasten kanssa ja pyörittiin enimmäkseen toiminnallisilla osastoilla. Poikien suosikki oli temppurata! He juoksivat, hyppivät, roikkuivat tangosta ja ylittivät esteitä. Odottelin Ellenin kanssa temppuradan ulkopuolella ja vilkuttelin pojille.

Käytiin ihastelemassa Lumo Stars- pehmoleluja, pojat halasivat satuhahmoja, tutustuttiin paloautoon, saatiin maistiaisia ja tehtiin muutama ostos. Pojat toivovat synttärilahjaksi messuilla näkemiään paljettipehmoleluja.

Äitini tuli myöhemmin messuille ja tarkoituksena oli kiertää hänen ja Ellenin kanssa vielä vaatepuoli läpi. Jessen piti tulla hakemaan pojat työpäivänsä jälkeen, mutta hänelle iskikin hälykeikka eikä hän päässyt.

Mietittiin mitä tehdään, koska pojat eivät jaksaneet kiertää meidän kanssa. Onneksi muistin messuilla olevan valvotun, ilmaisen leikkipaikan 3-7-vuotiaille. Hoitoaika on max kaksi tuntia, siellä oli mukavia aikuisia päiväkoti Pilkkeestä! Pojat jäivät mielellään leikkimään ja olivat saaneet muutaman kaverinkin. Tosi mahtava lisäpalvelu messujen puolelta ja näin pääsin kiertämään kunnolla myös äitini kanssa.


Lauantaina suuntasin toiselle messupäivälle ystäväni kanssa. Oli kiva olla messuilla ilman rattaita, koska jäi kaikki hisseillä säätämiset yms. pois. Sai olla ihan rauhassa ja katsella mitä halusi.

Tein huippulöytöjä Outlet Expon puolelta, nimittäin siellä oli peräti kaksi sellaista huulituotetta, joita en ole aikoihin löytänyt mistään muualta. Hintaa pari euroa! Hamstrasin niitä useamman, koska ne on ikisuosikkejani. Kosmetiikkaa sai oikeasti hyvään hintaan ja olen tyytyväinen ostoksiini. Muutama meikki, kynsilakka ja ihonhoitotuote. Outletin puolelta ostin myös Risto Räppääjä -kirjan pojille.

Minulla oli ostoslista Lapsimessuille ja pitäydyin siinä aika hyvin.

Ostin lapsille Gugguulta pipot. Pojille yksitupsuiset ja Ellenille uuden malliston rusettipipon. 


Ellen tarvitsee bodyja, joten Metsolalta kaunis mekkobody ja Mainiolta ihana vihreä romper. 


Pojille tupsulippikset Kiddowlta. Heillä oli viime kesänä samanlaiset, mutta niitä pidettiin niin paljon, että tulevalle kesälle oli pakko ostaa uudet. Kympin kappale! 


Kaksi tyllipantaa uudelta suomalaiselta merkiltä Laurou. Heillä on hempeitä ja kauniita vaatteita ja asusteita. Tyllipanta käy sekä lapselle että aikuiselle, joten nyt voidaan samistella Ellenin kanssa. 


Hammaskeijun xylitolpastilleja! 


Hiusjuttuja Ellenille. Ensimmäiset pinnit <3 


Hiusdonitsi Hiccalta, uusi tuttavuus, kivoja kuoseja! 


Miten muilla messuilijoilla? 
Oliko hyvät messut, 
mitä tarttui mukaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3