Sivut

maanantai 8. huhtikuuta 2019

Vaatteet kiertoon kirpparilla + kuvia viikonlopulta


Viikonloppuna starttasi kirppariprojekti, kun raahasin monta kestokassillista vaatteita ja sisustusjuttuja Espoon Nella&Nuttuun. Teen itse sieltä parhaat löydöt, tavara liikkuu hyvin ja myös merkkivaatteet saavat helposti uuden omistajan. Laitoin kaiken esille ja jo ensimmäisen tunnin aikana oli myyntiä tullut kivasti. Vien lisää vaatteita päivittäin, joten kannattaa käydä katsomassa jos kiinnostaa!

Nella&Nutussa on tällä hetkellä paljon myyjiä, ihania vaatteita ja osan huhtikuusta (18.4. asti) myös naisten vaatteita ja sisustusjuttuja. Olen itsekin tehnyt hyviä löytöjä!

Espoon Nella&Nutussa on siis torstai-iltaan 11.4. asti Ellenin 62-74cm, poikien 104-116cm sekä omia S-L vaatteita, paikka 82! 


Kirppisprojektin lisäksi ulkoiltiin lasten kanssa monta tuntia upean sään inspiroimana ja vietettiin aikaa vanhemmillani. Lauantaina Jesse oli viettämässä iltaa ystäviensä kanssa ja sain naapurista ystävän viinilasilliselle. Höpöteltiin, tehtiin muutama vaalikone ja naurettiin sitä miten lauantait on muuttuneet.

Nykyään on koti-iltoja, puhutaan politiikasta ja laitetaan vielä viimeinen pyykkikoneellinen kuivumaan puolen yön aikaan. Ja se on just hyvä näin! Bonuksena oli tietysti viinilasillinen ja vähän herkkuja!

Kivaa uutta viikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3