Sivut

tiistai 2. huhtikuuta 2019

Mitä tapahtuu huhtikuussa?

Huhtikuu oli lapsena lempikuukauteni, koska silloin on syntymäpäiväni! Se on edelleen suosikkini, koska...

Kevät

On jo ihanan keväistä ja valoisaa ja koko kesä on edessäpäin.

Pääsiäinen

Lapset odottavat pääsiäistä innolla ja Jessellä on muutama ylimääräinen vapaa. Pojat haluavat pukeutua tiikeriksi ja sudeksi pääsiäisenä ja Ellen voi heidän mukaansa olla pupu. Kohta voikin kaivaa pääsiäiskoristeet esiin.


Lapsimessut Helsingin messukeskuksessa 12.-14.4.

Messuille on tulossa jälleen aivan ihania näytteilleasettajia! Lapsimessujen sivuilta pääsee näkemään kaikki näytteilleasettajat ja messuohjelman.

Itse odotan eniten seuraavia: Lindex (ensimmäistä kertaa mukana, heillä on esittelyssä uudistunut vauvamallisto), Gugguu, Mainio, Newbie, Geffer Group (lastenhuoneen sisustus, lastentarvikkeet, bObles yms.), Yours Mine Design (mm. ihania pupuvilttejä!), Adlibris, Bebeliini, Kaiko Clothing, Kiddex, Kiddow, Kukuti, Valkama, Vimmacompany, Metsola...

On monipuolisesti eri lastenvaatemerkkejä, lastentarvikkeita, messutarjouksia, maistiaisia, ohjelmaa ja tekemistä sekä lapsille että aikuisille. Kiinnostaisiko kuulla omat poimintani messujen mielenkiintoisesta ohjelmasta?


No ne synttärit

Järjestän pienet illanistujaiset ystävilleni. Harmi, että juuri silloin on pidennetty viikonloppu pääsiäisen pyhien takia ja suurin osa ystävistäni on muualla. Onneksi muutama on ainakin tulossa. Ollaan oltu Jessen kanssa yhdessä kunnolla viihteellä viimeksi joskus 1,5 vuotta sitten. Sitä odotan illalta ehkä eniten!

TUKHOLMA

Lähden äitini kanssa huhtikuun lopulla Tukholmaan! Lennetään lauantaiaamuna sinne ja sunnuntai-iltana takaisin. Yövytään keskustassa hotellissa, syödään hyvin, kierrellään kauppoja, käydään kahvilla ja drinkillä, fiilistellään meidän lempikaupunkia ja nukutaan! Odotan niin niitä hotellin valkoisia lakanoita ja kokonaista yötä. + hotelliaamiainen...

Mikä kuukausista kuuluu 
teidän suosikkeihin? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3