Sivut

keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Kävelyllä Helsingissä & päivitys muuttosuunnitelmiin

Käytiin maanantaina pitkästä aikaa koko perheen voimin Helsingissä. Päätettiin mennä kävelylle Kaivariin. Ihailtiin merta ja pojat bongailivat veneitä. Jäätiin hetkeksi katsomaan skeittaajia skeittipuistoon. Pojat opettelevat skeittaamaan ja he halusivat nähdä mitä kaikkea skeitillä voi tehdä.

Päätettiin kävely Kaivarin isoon leikkipuistoon. Pojat leikkivät ja kiipeilivät, Ellen nukkui päiväunia ja meillä oli aikaa jutella Jessen kanssa. Niin tavallinen tekeminen, mutta olin yhtä hymyä! Ellen nukkui pitkät päiväunet, joten meillä oli aikaa myös istua poikien kanssa hiekkalaatikolla ja tehdä linnoja. Saatiin molemmat keskittyä vain heihin ja lähteä mukaan hiekkaleikkeihin. Kaivarireissu oli yksi pääsiäisvapaiden kohokohdista!

vaatteet - Lindex / laukku - Michael Kors / kengät - Nike 

Helsinki on kaunis kaupunki ja leikittelen ajatuksella, että me asutaan siellä vielä joskus Jessen kanssa. Ehkä sitten, kun lapset ovat muuttaneet pois kotoa ja ollaan kahdestaan. Jesse ei ole mitenkään erityisen innostunut Helsingistä, mutta onhan tässä muutama vuosikymmen vielä aikaa...

Ihastuin Helsinkiin asuessani 18-vuotiaana Fredrikinkadulla. Lapsuudenkodissani oli tulipalo ja me muutettiin remontoinnin ajaksi isovanhemmilleni Helsingin keskustaan. Se oli aikamoista kulta-aikaa ahkerasti baareissa käyvälle lukioikäiselle ;) Helsingissä oli ihana asua!

Meidän muuttosuunnitelmista on tullut muutama kysymys. Ollaan päätetty, että asutaan tässä nykyisessä vielä ainakin kaksi vuotta. Ollaan käyty tässä välissä katsomassa hienoa taloa Siuntiossa ja mietitty Paraisille muuttoa, mutta ihanne olisi löytää tältä nykyiseltä alueelta meille sopiva koti. Muutossa täytyy ottaa huomioon myös poikien koulumatka, koska pyrimme tietysti siihen, ettei heidän tarvitse vaihtaa koulua.

Kivaa loppuviikkoa!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3