Sivut

tiistai 26. maaliskuuta 2013

ARVATKAA MITÄ!

 Oltiin äsken ultrassa ja kätilö ja lääkäri oli molemmat ihania! Päästiin vähän etuajassa sisään ja mun vointia kysyttiin ja oli aikaa jutella. Kohdunkaula oli tosi hyvä ja kaikki muutenkin kunnossa! <3

 MEILLE TULEE KAKSI POIKAA! <3

Lääkäri katsoi ensin A-vauvan ja sitten B-vauvan. Mitat oli just niinku pitääkin. Hassua, nyt A ja B oli vaihtaneet paikkoja, ennen toinen oli pää alaspäin oikealla ja nyt sitten toinen :D Vielä mahtuu hetken möyrimään. Heti alussa lääkäri sanoi innoissaan, että näkee vauvojen virtsarakot ja saatiin arvata kumpia siellä köllöttelee. En ymmärtänyt kuvasta mitään, vaikka se oli lääkärin mielestä ihan selvä, haha. Ihan selvät pojat! Molempien pippelit näkyi tosi selvästi, heti kun tajusin mihin katsoa! Saatiin mukaan kaksi kuvaa, yksi kummastakin. Kuvissa on pääosassa lähinnä pippeli! :D 

Oltiin Jessen kanssa jo aika varmoja siitä, että saadaan tyttöjä. Kaikki tekemäni hömppätestit ja oma tuntemus oli ihan tyttöä. Melkein kaikki, lukuunottamatta mun isovanhempia, olivat sitä mieltä, että tyttöjä tulee. 

Yllätys oli aika iso, kun kuulin pojista. Tuntuu vähän pahalta, etten pakahtunut onnesta heti vaan vasta nyt, pari tuntia sen jälkeen, olen innoissani! Heti ekana tuli mieleen, etten pääse nyt toteuttamaan itseäni vaaleanpunaisten timanttijuttujen kanssa mistä oon aina haaveillut (siis tyyliin koko elämäni) ja miten pärjään poikien kanssa. Oon itse 100% tyttömäinen ja inhoan kaikkia poikien juttuja: autoja, lätkää, pleikkaria yms... Jessellä ei ollut samanlaista päähänpinttymää ku mulla ja tuleva isi oli heti ihan intona.

Tottakai oon onnellinen! Meidän vauvat voi hyvin ja meitä on siunattu kahdella pojalla. Ihanaa! Nyt vaihdan vaaleanpunaisen vaaleansiniseen ja timanttiConverse-haaveet mini-Niken kenkiin. 

Raskaus ja äidiksi tuleminen tuntuu taas vähän todellisemmalta, kun tietää vauvojen sukupuolen. Huomenna mennään Jessen kanssa ostoksille ja ostetaan jotain ihanaa meidän pojille <3 xxxx   
 9 kommenttia:

 1. Oi onnea poikalupauksista :) Meillä kävi myös niin, että kaikki muut paitsi minä ja mun äitini olivat varmoja että tyttö tulee, väärässä olivat!

  VastaaPoista
 2. Onnea pienistä pojista! Pienet pojat ovat ihania ja kun niiden maailmaan pääsee sisälle, huomaa maailman olevan täynnä autonmerkkejä ja kaikkea muuta, mitä et aikaisemmin ehkä huomannutkaan.

  Itse ajattelin myös, että esikoisemme olisi tyttö. Tuntui,että pärjäisin tytön kanssa poikaa paremmin. Nyt kun esikoispoikamme on 3v. hän on aivan hurmaava persoona ja olen todella onnellinen esikoispojastani ja koen, että näin sen juuri pitikin mennä. Onnea siis kaksopoikien odotukseen!

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille molemmille ihanista kommenteista! :) Tuli tosi hyvä fiilis ja jos mahdollista niin vielä onnellisempi ja varmempi tunne meidän pojista! :) Ihanaa, enköhän minäkin pääse mukaan poikien maailmaan.

  VastaaPoista
 4. Oikein paljon onnea tulevista pikkumiehistä!! :)
  Itse olen aina jostain syystä toivonut poikaa, mutta kolmas tyttö on tulossa. Enkä enää varmaan juuri osaisi poikien maailmaan astuakaan...
  Ehkä olen aina kuvitellut, että oma poikani olisi sellainen, että hän ns. suojelisi äitiä kaikelta pahalta ja osaisi kunnioittaa naisia yms.
  Nyt sinulle on tulossa kaksi äidin suojelijaa :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, onnea pojista !! Mulla rakenneultra parin viikon päästä ja toivon niin paljon, että tyyppi olisi kuvassa haarat levällään!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Veera! :) oi kolmas tyttö, ihanaa! Onnea kovasti :) mistä sitä tietää, vaikka minäkin sit uppoudun poikien maailmaan niin, etten enää osaa kuvitella itseäni tytön äidiksi! ;)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Jennifer! :) muakin jännitti alussa, kun lääkäri oli vähän epäileväinen näkeekö sukupuolta, mutta melkein heti kuvakulma sattui olemaan sellainen, että se näkyi ihan selvästi! Ja vielä molemmilta! :) toivottavasti tyyppi on hyvässä asennossa, uskon niin :)

  VastaaPoista
 8. Hahah, ihana kun ajattelet noin samallalailla kuin mä. Olin aluksi ihan järkyttynyt, että kaks poikaa??!! Enhän mä tiedä mitään autoista tai mistään poikajutuista :D Hassua miten epälooginen sitä joskus osaa olla :D

  VastaaPoista
 9. en tiedä mitä tuon ultrakuvan pitäisi näyttää, mutta mun mielikuvituksella siinä oikealla on selvästi vihaisen sorsan pää ja kaula. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3