Sivut

maanantai 4. toukokuuta 2015

Ihana word banner (arvonta!)

yhteistyössä Konglomerat

Olen aivan ihastunut word bannereihin, tiedättekö mistä puhun? 

 

Sain yhteistyön merkeissä Konglomeratilta kaksi banneria, monivärisen ja mustan. Olen vähän väliä vaihdellut olohuoneessa olevan bannerin sanomaa, tällä hetkellä siinä lukee vielä "hyvää vappua". Lastenhuoneeseen laitan monivärisen "Jimi&Theo"- tekstin. Banneripaketti sisältää paljon eri kirjaimia, kirjaimet yhdistäviä "hakasia" ja kiinnitysnarua. Bannerin tekeminen on todella helppoa, kunhan kiinnittää kirjaimet toisiinsa ja laittaa seinälle. Sillä saa vaivatta kivaa näyttävyyttä ja piristystä kotiin.



 
Saan ilokseni järjestää teille arvonnan, jossa joku onnekas saa valita itselleen mieleisensä word bannerin Konglomeratin valikoimasta. Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy torstaina 7.5.2015 klo 16. 

Osallistuaksesi arvontaan; jätä kommentti, jossa on toimiva sähköpostiosoitteesi ja kerro mikä saa sinut lukemaan blogiani. Onnea arvontaan! :) 

ONNEA VOITOSTA S KOO! Laitoin sinulle sähköpostia.    

56 kommenttia:

  1. Pakko osallistua, kun pitkään haaveissa ollut tuommonen word banneri!!!!!! :) Joo mun mielestä kiva blogi, tykkään tosi paljon! Usein mielenkiintoisia ja erilaisia postauksia :) tervo.milka@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi! Tykkään kun postaat säännöllisesti. susannmaa @ gmail . com

    VastaaPoista
  3. Ihana blogi <3 Lueskelen blogiasi kun kirjoitat asioista monipuolisesti ja mielenkiintoisesti. Myös senkin takia kun meiltä löytyy kaksoset jotka muutaman kuukauden päästä 1,5 vuotiaita. milliparru@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Mukana! Sopisi niin hyvin makuuhuoneen seinälle :) Olen blogiasi lukenut jo vuosia, alunperin mukaan hyppäsin kun etsin tietoa kaksosraskauksista. Mukana edelleen, koska teidän pojat ovat niin suloisia ja elämänne kiinnostavaa! Olen bloggerin kautta kirjautunut lukija, mutta jostain syystä en nyt pääse sisään...

    millaturunen@hotmail.fi

    VastaaPoista
  5. Mukana arvonnassa :) aloin lukemaan blogiasi kun olit vielä raskaana ja jotenkin jäin vain koukkuun :) kirjoitat mielenkiintoisesti ja mukavan usein :)

    havann88@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Iiiik, mukana! Kääk! :D

    Mä niin muistan, miten jännitin täällä sun viikkoja sairaalassa. Huokasin helpotuksesta kun viikot vaihtui uusiin ja pojat pysyivät aina vaan pidempään ja pidempään mahan turvassa <3 Ja sille tielle on jääty :')

    VastaaPoista
  7. Mukana arvonnassa :)

    Päädyin seuraamaan blogiasi, kun raskaana ollessa etsin tietoa/vertaistukea kaksosraskauksista :)
    sari_mielonen(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  8. HennaH
    On aina kivaa lukea blogiasi, saan aina jotain uutta ideaa itsekin.

    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  9. Mukana! :)

    Oon lukenut blogisi jimin ja theon odotuksesta lähtien ja ihana seurata teidän arkea! :)

    pikkupeikkoprinsessat@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Osallistun!
    Aloitin lukemaan blogiasi, kun odotin samaan aikaan esikoistani. On kiva vieläkin lukea mitä teille kuuluu ja saada sitä kautta vertaistukea. :)

    piamaaranen@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Oi, näin joku aika sitten ystävälläni kyseisen merkin bannerin ja ihastuin täysin! Haaveilin, että hankkisin semmoisen poikamme tuleviin 1v-juhliin!

    Luen blogiasi, koska kirjoitustyylisi on mukaansatempaavaa ja helppolukuista. Kirjoitat mielenkiintoisia postauksia perusarjesta ja vieläpä lapsiperhearjesta, mikä kiinnostaa kovasti, kun itselläkin on sama elämäntilanne menossa :) sen lisäksi teidän pojat ovat vallan hurmaavia!

    plv75@luukku.com

    VastaaPoista
  12. Aloitin lukemaan blogiasi silloin, kun vielä raskaana olit (jännitin, että kuinka pitkään vauvat mahassasi pysyvät). Mielelläänhän sitä tällaista blogia lukee, kun lähes kaikki postaukset ovat olleet mielenkiintoisia. :)
    miral.blogi(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  13. Sun blogi on mukavan aito, ei mitään ns. turhaa sepitystä, vaan asiaa. Ja tietty lapset yhdistää :) oon lukenut blogia alku ajoista asti ja noiden edellämainittujen juttujen takia jaksan yhä vaan pysyä seurassanne!
    henni.martinmaki@luukku.com

    VastaaPoista
  14. Löysin blogisi, kun olit juuri raskauden alkuvaiheessa. Siinä sitten jännäsin koneen äärellä, kuinka pitkään pojat pysyvät masussa ja mikä vointisi on. Kirjoitat aidosti ja vaikka vaikeuksia on ollut, niin koko ajan välittyy positiivisuutesi ja kiitollisuutesi perheestäsi. Ja sitä on ihana seurata. Hyvää kevättä! :)

    murunsisko@gmail.om

    VastaaPoista
  15. Ehdottomasti mukaan :) Häihimme kesälle tämä olisi mitä mahtavin ! tiiakemppi@hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Mukaan arvontaan! Kiinnostuin blogistasi kun hoksasin poikien olevan suunnilleen tyttäreni ikäisiä ja jäin seuraamaan. Kirjoitat sopivan mittaisia ja helppolukuisia tekstejä 😊 nina_virpi@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Mukana kivassa arvonnassa. Itselläni on melkein samanikäinen poika :)
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  18. Mukana arvonnassa ja vaikka olenkin lapseton ja sua hieman nuorempi niin sun postaukset on tosi mielenkiintoisia ja monipuolisia. Rakastan lapsia ja olisi ihana jos olisi myös omia, joten postaukset sun super söpöistä pojista on ihania :) myös arki kaksosten kanssa on kiinnostavaa :)

    meriina.mieskolainen@luukku.com

    VastaaPoista
  19. Kirjoitat monipuolisesti ja hauskasti arjestasi poikien kanssa. Blogi saa hyvälle tuulelle :) anna.wallin@windowslive.com

    VastaaPoista
  20. Arvonnassa mukana! kaksinkappalein@gmail.com

    Mä luen sun blogia...no koska kaksoset, mutta tykkään kyllä muutenkin seurailla teidän juttuja ja elämää. :) Ehkä oon sit vaa tälläinen kyylä :'D

    VastaaPoista
  21. Mun mielestä on mukavaa kun kirjotat aidosti ja oot niin elämänmyönteinen, on kiva lukea sun juttuja! Arvonnassa mukana :)
    mansik.ka@suomi24.fi

    VastaaPoista
  22. Mukana :) On kiva lukea teidän arkisia juttuja! Kaunis on blogisi, hyväntuulen paikka :)
    laura.malinen@outlook.com

    VastaaPoista
  23. Mahtavia on nuo bannerit ja olenkin pari kertaa miettinyt blogeissa niitä nähtyäni mistä niitä oikein saa. Tulen uudelleen ja uudelleen blogiisi, koska minua kiinnostaa ihan teidän tavallinen arki kaksosten kanssa. Seuraan blogia ja on mukava huomata uusi päivitys bloggerin etusivulla.

    -Susanna / Colour Outside the Lines / dividedpersonality@hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Vauvan(kin) äitinä tykkään erityisesti näistä lapsiaiheisista blogeista.

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  25. Osallistun! Koukutuin blogiisi jo silloin, kun kirjoittelit jännittäviä raskausajan postauksia, ja toivoin teidän pienten syntyvän terveinä ja tarpeeksi kasvaneina. Sen jälkeen kivat kuvat ja jutut teidän arjesta ovat tuoneet aina uudestaan blogin pariin. Sain myös itse ennenaikaisena syntyneen tytön 6/2014, joten on ollut mukava lukea, miten arki sujuu kaksosten kanssa. Kivaa ja puuhakasta kevään jatkoa teille ja toivottavasti myös vähemmän sairastelukausia!

    heidi_mattila@hotmail.com

    VastaaPoista
  26. Mukana arvonnassa :)

    Kaksoset saivat mut seuraa sun blogia, itsellä 9kuiset kaksostytöt :)

    Vvyrynen@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Mukana arvonnassa ! Luen blogiasi, koska se on vaan yksinkertaisesti niin koukuttava ja ihana ! Kirjoitat hyvin ja monista eri jutuista.
    babystepblogi@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Mukaan arvontaan:-)teiän ihanat kaksoset vaan koukuttaa!

    VastaaPoista
  29. Mukana! Olemme molemmat pötkötelleet Naistenklinikalla ennen lasten/lapsen syntymää, löysin blogisi silloin. Olen myös keskospojan äiti, syntyi rv 34. Pienen miehen 1v. syntymäpäivää vietetään pian ja tuosta saisi oivan koristeen juhlaan! :) On ollut ilo saada blogisi kautta "vertaistukea".
    Lämpimin terkuin, Marjo
    hill.marjo@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Mukana arvonnassa, luen koska tykkään lukea tätä! En osaa sen tarkemmin selittää, tykkään ja on hyviä juttuja :) jasiz@luukku.com

    VastaaPoista
  31. Sinulla on selkeä blogi.Mukana arvonnassa.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Sinulla on selkeä blogi.Mukana arvonnassa.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Olipa tämä hauska blogilöytö. Mukana kivassa arvonnassa :)
    nelliina @ yahoo.com

    VastaaPoista
  34. Oon sun blogia lueskellut aika alusta asti. (Tosin toisella käyttäjällä). Heti kun vauva kuume starttasi niin halusin lukea mahd paljon odotus/vauvablogeja. Nyt vihdoin on oman odotuksen aika :)

    Eli mukana ollaan!
    Odotamme1@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Kiva lukea sun blogia koska kirjoitat usein ja tykkään kaikesta mistä kirjoitat, just sisustusjutut ja lapset sun muut. mukana arvonnassa. diana89_5@hotmail.com

    VastaaPoista
  36. Blogisi on selkeä ja kirjoitat hyvin ja monipuolisesti. Kaksospoikia on ihana seurata! :)
    Mukana arvonnassa! nitella@netti.fi

    VastaaPoista
  37. Aivan ihania, ehdottomasti mukaan arvontaan! Tykkään lukea itsekin taaperon äitinä teidän arjesta kaksosten kanssa :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Aivan ihania, ehdottomasti mukaan arvontaan! Tykkään lukea itsekin taaperon äitinä teidän arjesta kaksosten kanssa :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  39. tää on niin mukava blogi! :) mukana arvalla!
    elina_jokitalo(at)luukku.com

    VastaaPoista
  40. Lueskelen, koska kaksosuus yhdistää :) On mukava lueskella, miten päivät sujuvat..tai eivät suju. Eli kaikenlaiset postaukset kiinnostavat, käsittelivät ne sitten ilon aiheita tai murheita. Eipä sillä, että murheista iloitsisin vaan ymmärtänet mitä tarkoitan!

    Mistyliini(at)gmail.com

    VastaaPoista
  41. Sun blogi on hyväntuulinen, mutta kerrot myös niistä arjen ikävistä asioista. Mielenkiintoisia postauksia ja säännöllinen postaustahti. Näin yhden äitinä on mukavaa seurailla kaksosarkea. :)

    marianne.haaparanta@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Löysin blogisi, kun olin saanut tietää odottavani nyt kuusiviikkoisia kaksospoikiani. :)

    regina.knaapila@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Aloin lukemaan sun blogia kun itse tulin raskaaksi 2013, jäin lukemaan blogiasi mielenkiintoisten juttujen ansiosta, ja seuraamaan pienten poikien taivalta tähän matkaan :) julia.k.hag@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Tällainen on ollut jo pitempään toivelistalla, joten pitäähän se osallistua.

    Luen blogiasi, koska monikkoperhe-elämä kiinnostaa. Lisäksi itselläni on melko samanikäinen lapsi.

    ansamaria33(at)gmail.com

    VastaaPoista
  45. Aika mainio tuollainen banneri :) Minä eksyin lukemaan alunperin kaksosjuttuja etsiessäni, meidän tyyppien olisi tarkoitus syntyä heinäkuussa. Olen jäänyt jumiin ensimmäisen kerran jälkeen :)

    annemariemilia@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Joskus kauan sitten löysin toisen blogin kautta sun blogin, ja liityin lukijaksi. Lisäksi tunnen läheisesti kaksosperheen, joten mukava kuulla kaksosperheen arjesta muualtakin. :)

    VastaaPoista
  47. elina-1993@hotmail.com jäi puuttumaan. :)

    VastaaPoista
  48. Kerrankin sellainen arvontapalkinto, jonka oikeasti haluaisin, ihana!
    Sulla on niin elämänmakuinen blogi! Tykkään lukea eniten tavallisesta arjesta. Ja niin suloiset poitsut!
    jeminanatalie@gmail.com

    VastaaPoista
  49. Bongasin joskus blogisi ihan sattumalta kun etsin ja selailin blogeja mitä alkaa seurata.Olen lähestulkoon alusta asti lukenut blogiasi kun sulla on niin monipuolisesti erilaisia kirjoituksia.Oli jännää seurata etenkin sillon kun olit vielä raskaana ja kerroit raskaus ajastasi.Synnytyksesi jälkeen olen seuraillut mm.siksi että on mukava seurata poikienne kasvua ja kehitystä.varpypitkanen@gmail.com

    VastaaPoista
  50. On ihana seurata kaksosperheen arkea!
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  51. Aitous ja lämminhenkinen blogi, josta välittyy hyvää fiilistä :)
    tiinatsi@hotmail.com

    VastaaPoista
  52. Kaksosperheen arki kiinnostaa :) meillä on kuopus samanikäinen teidän poikien kanssa mutta yhtä lailla on kipeä ja korvatulehduksia niin pystyy samaistumaan hyvinkin tilanteeseenne.
    vaisanen.heini@gmail.com

    VastaaPoista
  53. Tykkään blogistasi, koska siitä välittyy hyvä fiilis vaikka välillä teillä varmasti rankkaa onkin poikien sairastellessa ym:) ja pojat on niin sulosia!! <3 niin kiva nähdä heidän kuvia ja kuulla kuulumisia:)

    salla-mari.ahonen@student.oulu.fi

    VastaaPoista
  54. Luen blogiasi, koska itsellänikin on kaksoset. Blogisi on ennen kaikkea aito :)

    elisak@windowslive.com

    VastaaPoista
  55. Luin blogiasi jo raskausaikana ja jännitin mukana. Siitä oli luonnollista seurata teidän elämää ja poikien kasvua.
    maiqquu(at)gmail.com

    VastaaPoista
  56. essim_@hotmail.com. Monipuolinen blogi ja itsellänikin on keskosena syntynyt lapsi. -miljama

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3