Sivut

perjantai 19. helmikuuta 2016

In love with Kiko Milano

Olen aina rakastanut laittautumista ja kaikkea kauneudenhoitoon liittyvää. Mitä tyttömäisempää, kimaltavampaa ja pinkimpää kaikki on, sitä parempi. Kauniit rasiat ja pakkaukset herättävät huomioni. Olen alkanut vertailla kosmetiikkatuotteita ja tutustunut niiden käyttökokemuksiin mm. Youtuben meikkiaiheisilla videoilla, joista lempparini on tehnyt Kathleen Lights. Viime aikaisia hankintoja ovat Real Techniquesin siveltimet, Lumene Mystic Volume -ripsiväri (mahtava!) ja kasa meikkejä Kiko Milanolta.

Kiko on yksi ikuisuussuosikkini, jota ei valitettavasti myydä Suomessa. Löysin sen sattumalta ollessani lomalla Ranskassa kolmisen vuotta sitten. Myymälä näytti kalliilta ja upealta, mutta meikit olivat yllätyksekseni todella edullisia. Hamstrasin silloin erityisesti kynsilakkoja ja huulituotteita. Hinta-laatusuhde on loistava, huulipunien koostumus on täydellinen ja sävyt kauniita. 

Valitsin nudeja, vaaleanpunaisia ja punaisen sävyjä. 
Huulipunia oli erilaisia: matta, creme, glossy jne., otin muutaman jokaista.

 Water eyeshadow, sävy: 200 champagne / luomiväri, jota käytän myös korostamiseen

Huulikiilto ei tahmaa lainkaan vaan tuntuu hyvältä huulilla, kosteuttaa ja kestää pitkään

Lempivloggaajani ansiosta eksyin pitkästä aikaa Kikon nettisivuille ja huomasin, että nyt he toimittavat myös Suomeen. Ryhdyin valitsemaan tuotteita ja siinä meni kokonainen ilta. Lopulta ostoskoriin päätyi kasa huulipunia, huultenrajauskyniä, huulikiiltoja, kynsilakkoja, pari luomiväriä ja poskipuna. Sävyjä oli vaikka mitä ja niiden arpomisessa menikin eniten aikaa. Jokainen valinta meni nappiin ja olen todella tyytyväinen ostoksiini. Tilaaminen EU:n sisällä oli helppoa ja paketti tuli viikossa. Aion ehdottomasti jatkossakin tilata suoraan Kikosta, kun meikkivarastoni tarvitsee täydennystä. Melkein kaikki ostamistani tuotteista oli parin euron luokkaa.

Oletteko aikaisemmin kuulleet Kikosta?  

ps. Tämä ei ole yhteistyöpostaus vaan halusin vinkata teille hinta-laatusuhteeltaan loistavasta kosmetiikkamerkistä! 

7 kommenttia:

  1. Kun olin vaihtooppilaana Italiassa olin ekaa kertaa kikon myymälässä ja ai että mä hamstrasin! Just noi satin matt huulipunat on mun lempparit, kestää mulla koko päivän ilman että täytyy korjata :) Kynsilakat ja ripsivärit on myös tosi laadukkaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, oon ihan samaa mieltä! :) Niin hyviä, että täytyy varmaan tilata muutama lisää. Etenkin kynsilakoissa on niin paljon sävyjä, että on vaikea valita :D Onneksi ne on edullisia!

      Poista
  2. Täytyykin tsekata niiden nettisivut. Olen viimeisen kuuden vuoden aikana käynyt neljä kertaa italiassa ja aina on jotain tullut ostettua kikolta.

    Erityisesti kynsilakanpoistolaput on hyviä matkalla. Löytyy myös silmänrajauskynää ja useampaa luoniväriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääsisinpä itekin käymään siellä... :) Kikolla on kyllä huippuja juttuja!

      Poista
  3. Berliinissä tuli pyörähdettyä Kikon liikkeessä, en kuitenkaan tainnut ostaa mitään. Enemmän tuli ostettua DM nimisestä kosmetiikkakaupasta Essencen meikkejä, joita kannattaa muuten myös testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Essence on myös mun yksi suosikki! :D Tutustuin siihen aikoinaan Saksassa ollessani ja rakastuin täysin. Nyt kun niitä saa myös Suomesta niin olen käynyt ostamassa :)

      Poista
    2. Joo, satuttiin olemaan pari vuotta takaperin keskisellä, kun Essencen maahantuoja teki sinne juuri suomen ekaa myyntiständiä :) Kiva, että ne lisääntyy kokoajan :)

      Poista

Kiitos kommentista! <3