Sivut

maanantai 16. toukokuuta 2016

Vahva viikon aloitus

Niin maanantai. Kaadoin kahvit päälleni, unohdin toisen pojan ulkohousut aamulla kotiin, aikataulu ei antanut periksi uhmiksen omatoimiselle pukeutumiselle (kesto aamuisin keskimäärin 16min) ja kehäkolmosella oli pahin ruuhka ikinä; siis oikeasti. Ajoin lopulta Espoosta Hyvinkäälle vajaat kaksi tuntia. Koulupäivän jälkeen ajoin väsyneenä hakemaan poikia hoidosta ja päädyin lopulta kantamaan huutavan Jimin autoon. Great. Samaa mieltä maanantaista taisi olla Theo, joka aamulla verhoja avatessani pyysi kiltisti vielä hetkeä peiton alla: "så trött, mamma".  


Tässä muuten lastenhuoneessa nähty Alice&Fox -pöytä olohuoneessa, tykkään! Ihana sekakukkakimppu on Lidlistä ja maksoi vain 3,99€. Ostan sieltä usein kukkia niiden edullisen hinnan takia + ne pysyy hyvinä pitkään! 


Kotimatkalla Jimi rauhoittui ja sain kuulla uuden laulun, jonka pojat ovat oppineet dagiksessa. En tiedä mitään suloisempaa kuin Jimi ja Theo laulamassa. Me hurrataan Jessen kanssa esityksille aina niin kovasti, että pojatkin innostuvat taputtamaan itselleen ja hykertelevät onnellisina ja ylpeinä.

Kotiuduttuamme leikittiin hetki, syötiin ja Jesse lähti poikien kanssa meidän pihan leikkipaikalle leikkimään. Olin niin väsynyt, että nukahdin sohvalle. Nukuin tunnin verran, jonka jälkeen olin taas täynnä energiaa ja aloin kuvaamaan blogijuttuja. Kävin keinumassa Jimin kanssa ja laskin liukumäestä Theon kanssa. Kaikenkaikkiaan maanantai olikin tosi jees! Nopeasti pienet vastoinkäymiset unohtuu, kun keskittyy hyviin asioihin.

Joskus meille kaikille sattuu kohdalle huono päivä, eikö vaan?

6 kommenttia:

 1. Todellakin sattuu! Mutta niiden huonojen päivien jälkeen on aina ihanaa todeta, että onneksi niitä hyviä päiviä on runsaasti enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) Hyvistä päivistä osaa iloita ihan eri tavalla, kun välillä sattuu niitä huonompia! :)

   Poista
 2. Tykkään tästä blogista sen aitouden takia. Pystyy hyvin samaistumaan vaikka itse on ihan eri elämäntilanteessa (opiskelija). Teidän pojat on tosi sulosia! :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä vain, meillä oli myös vähän huono maanantai ja on ollut joskus aikaisemminkin.. ;) Onneksi tiistai näytti jo paljon paremmalta :)

  Ihana matto teillä olkkarissa, mistä olet sen hankkinut (minkä niminen/merkkinen) ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu ;) Maanantait on vähän tällaisia.

   Kiitos! Matto on Sotkan Elke-niminen. Ollaan tykätty paljon, se on helppo pitää puhtaana! Nyt kyllä odotellaan uutta saapuvaksi, koska vaihtelu virkistää ;)

   Poista

Kiitos kommentista! <3