Sivut

torstai 26. tammikuuta 2017

Leveälahkeiset housut

Yllätin itseni ihan täysin ihastumalla leveälahkeisiin hulmuaviin kukkakuvioisiin housuihin. Hintaa niille jäi alessa alle kymppi, joten päätin kokeilla. Päällä ne tuntuu ja näyttää mielestäni hyvältä enkä voisi olla tyytyväisempi! Näen jo itseni kesällä yhdistämässä kukkahousut korkokenkiin ja toppiin. Eri yhdistelmillä housut sopii mielestäni sekä arkeen että juhlaan. Kannatti uskaltaa kokeilla jotain oman mukavuusalueen ulkopuolelta eli tässä tapauksessa jotain muuta kuin slim -mallisia mustia farkkuja...

Takki - Vila / paita & housut - Lindex / laukku - MK / kengät - Mohito

Innostuin näistä housuista niin paljon, että tilasin huokeaan alehintaan myös leveälahkeiset mustat farkut, jotta perushousuilleni olisi vähän vaihtelua. Niissä ei sentään lahkeet hulmua, mutta levenevät kuitenkin ja sopivat erityisesti pitkille. 

Arvatkaa lisääntyikö kevätfiilis entisestään näiden kukkaisten ihanuuksien myötä?!

Oletteko te löytäneet uusia suosikkeja kokeilemalla 
jotain ihan muuta kuin tavallisesti?

4 kommenttia:

 1. Hyvin sopii sulle! :) <3 Itse en oo ainakaan vielä rakastunut noihin leveälahkeisiin housuihin, mutta otin ja repäsin eilen, ja testasin sellaisia nahkaisia lökäreitä, ja ne olikin tosi kivat joten päädyin ostamaan ne :)

  kk-kohtikauneutta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kira! :) Noin niitä uusia juttuja löytyy, kun rohkeasti testaa! :)

   Poista
 2. Sulla on nii selkeesti oma tyyli, jonka kannat hienosti. :) Tosi kiva juttu itsellä oli, kun ystävien kanssa soviteltiin vaatteita, jotka yhdelle meistä oli jäänyt epäsopiviksi. Teki mahtilöytöjä sellaisista vaatteista, joita ei koskaan olis missään muuten sovittanut/tilannut. Nimim. vihreiden farkkujen omistaja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Heidi! :) Siis toi on ihan parasta, kun kavereiden kanssa järjestää "vaihtobileet" ja toisen vanhasta tulee toisen uutta! Kierrätystä parhaimmillaan! :) ja hei, vihreät farkut, cool! ;)

   Poista

Kiitos kommentista! <3