Sivut

lauantai 7. tammikuuta 2017

Mennään naimisiin! -häämessut 14.-15.1.2017

Aika on mennyt ihan uskomattoman nopeasti, koska jo viikon päästä olen inspiroitumassa Suomen suurimmassa häätapahtumassa ensi kesän morsiamen ja kahden muun kaason kanssa (liput saadaan blogin kautta).


Mennään naimisiin! -häämessut järjestetään Wanhassa satamassa Helsingissä lauantaina (10-17) ja sunnuntaina (11-16) 14.-15.1. Vuonna 2012 mennessäni itse naimisiin, kävin yhden kaasoni kanssa I love me -messujen hääosastolla. Voin vaan kuvitella, miten paljon kaikkea ihanaa ja inspiroivaa näiltä häämessuilta löytyy, kun koko messut on omistettu pelkästään häille!

 ylläolevat kuvat: Unto Kotilainen 

Olen ihan innoissani kevään mittaan tapahtuvasta suunnittelusta ja valmisteluista, hääpuvun etsimisestä ja kaikesta häihin liittyvästä. Uskon, että saadaan häämessuilta ideoita ja samalla tavataan paljon eri yritysten edustajia. Messuilla on eri kategorioita, kuten sormukset ja korut, kirkollinen vihkiminen, hääkutsut- ja rekvisiitta, häiden tallentaminen, kampaukset ja kauneudenhoito, häämatkat, kukat ja koristelu, pukeutuminen, hääsuunnittelu, ohjelmat ja musiikki sekä muut hääpalvelut. Parasta häämessuille menemisessä on se, että me mennään koko nelikko sinne yhdessä ja näin meille jää siitä varmasti ihana muisto häiden suunnitteluajalta.         

kuva: Gabriele Basilico

Onko muita häämessuille menijöitä tai ensi kesänä häitä juhlivia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3