Sivut

sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Käytä hääpukuasi -päivä

Koin tänään prinsessahetken, kun puin päälle hääpukuni. Siinä on jotain taianomaista! Tunsin itseni kauniiksi, vaikka hiukset oli sotkunutturalla ja olin juuri herännyt pieniltä päiväunilta. Hääpuku toi mieleen rakkaat muistot yhdestä elämäni ikimuistoisimmasta päivästä, hääpäivästäni 12.12.12.    


Valitsin hääpuvun pikaisella aikataululla, kun marraskuussa 2012 päätettiin, että mennään naimisiin joulukuussa 2012 seuraavan vuoden elokuun sijaan. Hetken päähänpisto, mutta paras päätös ikinä. Ilman sitä ei varmaan oltaisi vielä naimisissa, koska Jimi ja Theo ilmoittivat tulostaan heti joulukuun häiden jälkeen eikä me olla vieläkään saatu aikaiseksi pitää varsinaisia hääjuhlia. Siitä huolimatta rakastan pukuani ja olen onnellinen, että löysin sen kiireestä huolimatta. Se oli juuri oikea hääpuku minulle, se tunne tuli heti saadessani puvun päälleni...  

Olin eilen Mennään naimisiin -häämessuilla, jossa todellakin pääsi hääjärjestelyiden tunnelmaan ja sai ihastella kauniita hääpukuja. Hääteemalla jatkaen kerron messuista enemmän ensi viikon aikana, mutta paloja messuilta näkee jo Instagramista @rosannahs

Kokeiliko joku muukin 
hääpukuaan tänään?

2 kommenttia:

 1. Hääpuku oli vain lainassa, joten en kokeillut. Muutama viikko ennen lapsen syntymää mekin ehdittiin naimisiin mennä. :)

  Aivan ihanat nuo sormukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ne on tärkeät <3 Onpa kiva, että ehditte naimisiin ennen kuin lapsi syntyi. Oliko ihan suunnitelmien mukaisesti vai vähän samaan tapaan kuin meillä, että virallinen hääjuhla vielä odottaa? :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3