Sivut

perjantai 20. tammikuuta 2017

Yhteinen vapaapäivä

Vietin tänään vapaapäivää Jimin ja Theon kanssa. Menin eilen nukkumaan sillä ajatuksella, että pojat nukkuvat ainakin yhdeksään, kun heitä ei tarvitse herättää. No, heräsin lastenhuoneesta kuuluviin ilonkiljahduksiin 6.59, jonka jälkeen alkoi kiukkuitku. Theo oli herättänyt Jimin, joka alkoi itkeä ja sai Theonkin itkemään. Silmät ristissä kävin hakemassa pojat viereeni ja köllöteltiin hetki yhdessä.


Pojat katsoivat lastenohjelmia samalla kun meikkasin ja join aamukahvia. Kiireettömät aamut on ihania, kun voi hoitaa hommat omaan tahtiin ja saa "heräillä" uuteen päivään rauhassa. Luettiin pari kirjaa, jonka jälkeen pojat leikkivät keskenään autoilla ja minä pohdin tulevia muutoksia sisustuksessa. Meille tuli vieraita aamupäivällä ja pojat saivat seuraa ihanasta 1-vuotiaasta tytöstä ja äiti höpöttely- ja kahviseuraa. Iltapäivällä lähdin poikien kanssa erääseen ostoskeskukseen ja tehtiin kaksi täsmäiskua: Lindexistä housut ja lelukaupasta muovailuvahaa. Saatiin mitä haluttiin ja jatkettiin matkaa vanhempieni luo kahville. Ilta meni kotona muovaillessa ja väsyneet pojat simahtivat sänkyihinsä ennätysaikaisin.

Päivä oli todella kiva ja ehdittiin tehdä vaikka mitä, mutta silti ei ollut kiire minnekään. Haahuiltiin lelukaupassa tunti, koska me voitiin. Tavallisen dagis-työt -arjen ohella nämä hetket on tärkeitä. Hyvillä mielin huomenna töihin!

Rentouttavaa viikonloppua!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3