Sivut

lauantai 14. tammikuuta 2017

Viikon top 5

1. Parantuminen! Viikko alkoi lääkärikäynnillä, kun reilun kuukauden kestänyt flunssa oli taas pahentunut. Sain antibiootit tulehdukseen ja nyt voin paremmin kuin aikoihin. Sumuverho on hälvennyt enkä ole lainkaan niin väsynyt kuin esimerkiksi joulun aikaan. Osaa taas arvostaa terveyttä ja täyttä toimintakykyä, kun on sairastellut jonkin aikaa. 


2. Talviloma ja yhdessä oleminen! Talviloma nyt ei ole ollut kummempi, koska ensin olin itse kipeä ja nyt pojilla on ollut yhtä jos toista vaivaa. Meillä oli suunnitelmissa tehdä vaikka mitä, mutta välillä käy näin. Parasta on ollut se, että ollaan kotoiltu yhdessä ja tehty sitä mitä vointi sallii.

Ollaan luettu paljon, tehty palapelejä, höpötelty sängyssä pitkään ennen aamutoimiin ryhtymistä, syöty aamiaista pitkän kaavan mukaan, katsottu lastenohjelmia, leikitty kotileikkejä ja makoiltu sohvalla kasassa. Tulee ihan kotiäitiajat mieleen, kun tämän viikon aikana Jimi ja Theo ovat "leimautuneet" minuun, kuten silloin, kun olin vielä kotiäitinä. En saisi poistua näkyvistä ollenkaan. Saa nähdä miten dagikseen jääminen sujuu maanantaina, jos he ovat parantuneet siihen mennessä.   

3. Sisustusjutut! Otin joulukoristeet pois ja heti sen jälkeen oli pakko ostaa tulppaaneja kotiin ja vaihtaa kodin tunnelmaa raikkaampaan. Olen ihastunut harmahtavan siniseen jostain syystä. Sitä löytyy nyt mm. koriste-esineistä, kynsilakoista ja tyynyistä. Tulossa on muutama "isompi" muutos sisustukseen, kunhan tuotteet saapuu. Ihanaa, kun valo lisääntyy ja sisustusinto puhkeaa taas kunnolla!


4. Kirjalöydöt! Kävin eilen kirjaostoksilla, jotta meillä olisi uutta luettavaa kotipäiviin. Ostin pojille ison kasan kirjoja ja itselleni kaksi inspiroivaa kirjaa, joiden aiheina on häät ja sisustaminen. Eilen illalla luettiin monta iltasatua ja tänään jatkettiin samalla linjalla heti aamusta. Me opitaan Jessenkin kanssa uutta, kun yksi poikien lempparikirjoista on maapallosta ja sen eläimistä kertova tietokirja. Ihan uusia nippelitietoja meillekin;)   

5. Häämessut! Huomenna Wanhassa satamassa Helsingissä klo 10-17, ihanaa!

Hyvää viikonloppua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3