Sivut

keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Tunnelmia Mennään naimisiin -häämessuilta

Viikonloppuna Wanhassa satamassa Helsingissä järjestettiin Mennään naimisiin -häämessut. Menin messuille lauantaina kolmen ystäväni kanssa, joista yksi on tulevan kesän morsian ja me muut kaason roolissa (liput messuille saatu blogin kautta). Paikka oli todella tunnelmallinen ja kaikkialla oli kaunista. Vaaleita sävyjä, kukkia, loistetta, kakkuja ja timantteja.

Ihmisiä oli aika paljon liikkeellä, mutta kaikkialla mahtui kulkemaan hyvin ja pääsi sinne minne halusi. Ihasteltiin hääpukuja, maistettiin herkullisia Juustokakkutehtaan juustokakkuja, tutkittiin eri pöytäkoristevaihtoehtoja ja otettiin kuvia kaikista hyvistä vaihtoehdoista. Messuilla tuntui olevan koruliikkeitä ja morsius/juhlapukuliikkeitä eniten. Mieleeni jäi parhaiten Morsiuspukuliike Josefiina (kolme kuvaa yllä), jossa oli esillä upeita hääpukuja ja täydelliset tuhkimokengät. 


Messuilla oli ohjelmaa ja muotinäytöksiä tasaisin väliajoin. Me käytiin muotinäytöksessä ja se oli niin vaikuttava kokemus, että sain kylmiä väreitä. Musiikki ja kaikki juhla- ja hääpuvut yhdessä oli kuin luotuja toisilleen. Kokonaisuudessaan se oli mahtava kokemus ja kiva lisä messujen kiertämiseen. Ostin messuilta ruusuja ja muutaman meikin Make Up Storen pisteeltä. Kiinnitin heti huomiota valkoisen huulipunahylsyn timanttikorkkiin. Meikit oli hyvässä tarjouksessa. Ostin paketin, jossa oli nude huulipuna, huulikiilto ja kynsilakka sekä yhden vaaleanpunaisen huulipunan erikseen. Olen käyttänyt niitä nyt muutaman päivän ja olen supertyytyväinen! Mennään naimisiin -häämessut oli hyvin järjestetty, kaunis ja inspiroiva tapahtuma. Päästiin messuilta kätevästi keskustaan tapahtuman järjestämällä ilmaisella bussikyydillä. Sanoinko jo, että kaikki oli hyvin järjestetty?    


Oletteko käyneet häämessuilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3