Sivut

maanantai 22. tammikuuta 2018

Miniloma Tampereella

Meillä oli viikko sitten viikonloppuna pieni miniloma Tampereella kahdestaan Jessen kanssa. Puhuttiin jo alkusyksystä, ettei olla pitkään aikaan tehty mitään erityistä kahdestaan tai juuri edes oltu kahdestaan. Jos pojat ovat menneet hoitoon, on meillä ollut ystävien juhlat tms ennalta sovittua. Marraskuun alussa alkoi sitten armoton pahoinvointi enkä tehnyt mitään töissäkäymisen ohella pariin kuukauteen. Nyt päätettiin, että oli hyvä sauma lähteä yhden yön hotellireissulle ilman suunnitelmia ja vaan olla. Pojat menivät innoissaan yökylään mummolaan.

Yövyttiin Sokos hotel Villassa Tampereen keskustassa. Hotelli oli hieno ja palvelu ystävällistä. Meidän huone oli tilava ja kotoisa ja viihdyttiin siellä mainiosti. Lähdettiin kävelemään kohti keskustan kauppoja ja mietittiin samalla missä syödään. Käytiin ensimmäisenä Stockalla, josta ostin Macin meikkejä ja Jesse osti vauvalle suloisen newborn -vaatesetin. Päädyttiin Pancho Villaan syömään ja tykättiin molemmat valitsemistamme annoksista. Syömisen jälkeen jatkettiin keskustan alueella kävelyä ja loppuilta oltiin hotellihuoneessa ja katsottiin yksi leffa. Kietouduin hotellin kylpytakkiin ja keitin itselleni kuumaa kaakaota, mitä oli valmiiksi huoneessa. Hotelliyöpymisessä yksi parhaista asioista on aamiainen eikä se tälläkään kertaa pettänyt. Aamiainen tarjoiltiin viereisessä Sokos hotel Tornissa ja tarjolla oli vaikka mitä herkkua. Istuttiin aamiaisella reilu tunti ja nautittiin hyvästä ruoasta. Join myös tämän raskauden ensimmäisen kupillisen kahvia. Puolenpäivän aikaan lähdettiin hotellista ja käytiin kolmella kirpparilla. Olen kuullut paljon hyvää Tampereen kirppareista, mutta en löytänyt niiltä mitään, vaikka olin googlettanut suosituimmat paikat.


Jatkettiin matkaa Ideaparkkiin. Kierreltiin kaupoissa ja käytiin vielä syömässä ennen kotiinlähtöä. Tehtiin muutama hyvä löytö, kuten Jesselle farkut ja kotiin pöytävalaisin. Ostettiin pojille pienet tuliaiset ja startattiin kotimatka. Tämä oli meidän kolmas kerta hotellissa Tampereella ja ollaan aina oltu tyytyväisiä. Tampereella on kiva käydä ja tällaiset minilomat tekee todella hyvää. Saa nähdä milloin päästään seuraavan kerran, ehditäänkö ennen vauvan tuloa vai mennäänkö vasta sitten joskus...

Kivaa uutta viikkoa!          

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3