Sivut

sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Viikonlopun meiningit

Meillä alkoi viikonloppu perjantaina rennosti ilman sovittua ohjelmaa. Tehtiin ruokaa, nukuin pitkät päiväunet, laitettiin uusi hylly seinälle ja pestiin pyykkiä. Alkuviikon supistusten takia olen levännyt, kun on vähänkään tuntunut siltä eikä supistuksia ole enää tullut. Pystyin olemaan töissäkin normaalisti nyt viikonloppuna. Eilen meille tuli siskoni Pipsa-koira yökylään ja pojat olivat aivan innoissaan. Pipsa teki itselleen pesän meidän sängyn viereen ja oli suloinen nukkuessaan pienellä kerällä. Ihmettelin jossain vaiheessa aamuyöstä, kun toinen pojista oli ilmestynyt Pipsan viereen lattialle nukkumaan. Annoin olla siinä ja jatkoin unia. Sanomattakin selvää, että meidän taloudessa ollaan koiraihmisiä. Jesse on halunnut jo pitkään koiran, mutta vielä ei ole ollut sen aika. Toistaiseksi riittää se, että voidaan hakea esimerkiksi vanhempieni bordercollie meille hoitoon milloin tahansa.


Batman -juliste ja kehys saatu Yours Mine Design 


Olin tosiaan eilen ja tänään töissä, joten pojat ovat touhunneet yhdessä Jessen kanssa. He kävivät pulkkamäessä pariin otteeseen, olivat mummolassa ja leikkivät kotona. Aikaisemmin harmittelin jos olin koko viikonlopun töissä, koska viikonloput on meidän perheen yhteistä aikaa. Nyt auttaa ajatus lähestyvästä äitiyslomasta, jolloin saan taas keskittyä vain perheeseen. Sen voimalla jaksaa vielä loppukevääseen asti.  

Tänään vaihtuu viikot ja alkaa 17.raskausviikko. Aika menee nopeasti, vaikka toisaalta "turvallisille viikoille" tuntuu olevan vielä ikuisuus. Yritän pelosta huolimatta nauttia tästä ajasta ja olla stressaamatta liikaa. Nyt, tällä hetkellä kaikki on hyvin, vauva voi hyvin ja on ihanaa olla raskaana!

Kiinnostaisiko teitä raskausviikko -postaukset? Teen ensimmäisestä kolmanneksesta oman postauksensa, mutta tästä eteenpäin voisin kirjoittaa aina jokaisesta viikosta fiiliksiä, mahdollisia oireita ja mitä nyt mieleen tulee.    

2 kommenttia:

 1. Kaikki raskauteen liittyvät jutut kiinnostaisi :) mm miten kerroitte raskaudesta ystäville ja millaiset vaunut hommaatte? Olen jo tooodella pitkään lukenut blogiasi, mutta nyt ensimmäisen kerran kommentoin. Osasin hieman jo epäillä voisitko olla raskaana, ja olin superinnoissani kun asiasta kerroitte! Olen itse nyt 12.vkolla ja eka tulossa, joten luonnollisesti kaikki raskauteen ja vauvoihin liittyvä kiinnostaa :) onnea vielä kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun jätit kommentin :) Hyviä ideoita, niistä aion ehdottomasti kirjoittaa. Vaunupohdiskelut on kovassa käynnissä :)

   Paljon onnea ja hyvää raskausaikaa <3

   Poista

Kiitos kommentista! <3