Sivut

maanantai 18. kesäkuuta 2018

Vaaleansiniset 5-vuotisjuhlat



Jimi ja Theo täyttävät keskiviikkona viisi vuotta. Juhlittiin heitä lähimpien sukulaisten ja ystävien kanssa viikko sitten. Onneksi oli aurinkoista ja terassia pystyi hyödyntämään, koska muuten olisi ollut aika ahdasta. Vieraita oli noin 30, mutta oltiin kutsuttu heidät kahdessa osassa. Yhdeltä tulivat poikien kummit ja meidän lähimmät ystävät ja kolmelta sukulaiset. Porrastaminen toimi hyvin.

Pojat odottivat jännittyneitä koko aamupäivän. Meille tuli järjestelyjen kanssa kiire ja pojat söivät lounasta vielä ensimmäisten vieraiden saapuessa. Aika nopeasti me onneksi saatiin kaikki laitettua valmiiksi ja päästiin juhlatunnelmaan.

Meillä oli tarjottavina kaksi suolaista piirakkaa, karjalanpiirakoita&munavoita, ruislastuja tuorejuustolevitteellä, popcornia, fantasiakakku, vaaleansinisiä karkkeja ja keksejä, vaahtokarkkeja, vesimelonia ja kuppikakkuja. Taas tuli huomattua, että suolaisia kannattaa tehdä enemmän, koska ne loppuivat ensimmäisenä. Olen itse enemmän makean perään enkä ehkä sen takia osaa samalla tavalla panostaa suolaisiin. Tilattiin Cake o'Clockista poikien toiveiden mukainen kakku, josta tuli todella hieno. Kakku maistui taivaalliselta makean, mutta samalla raikkaan täytteensä ansiosta. Aiotaan ehdottomasti tilata sieltä kakku myös ristiäisiin. Kuppikakut teki ystäväni, mutta muuten hoidin itse kaikki pikkujutut.


Koristeet oli aika maltilliset: kaunis sininen hortensia ja kimppu luonnonkukkia, muutama valkoinen ja vaaleansininen pompom, J ja T -kirjainlamput (saatu blogin kautta), Hurra -foliopallot ikkunassa, onnitteluteksti tekstitaulussa, Happy Birthday -viirinauha, Time to party - viiri terassin puuhun kiinnitettynä sekä vaaleansinisiä helium -ilmapalloja ja poikien itsevalitsemat ilmapallot. Kaikki muu löytyi valmiiksi kotoa aiempien juhlien jäjiltä, mutta heliumpallot ja hortensia me käytiin ostamassa. Luonnonkukat poimittiin juhlia edeltävänä iltana yhdessä poikien kanssa.  

Jimi ja Theo nauttivat juhlapäivästään, me ollaan kiitollisia siitä, miten paljon heillä on rakkaita ihmisiä elämässään.        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3