Sivut

perjantai 1. kesäkuuta 2018

Merkkipaalujen tallettaminen kuviin helposti

Yhteistyössä Kiddex

Ostin vauvalle suloisen ja pehmeän pupujumpsuitin Lindexistä. Sen kaveriksi on vauvan kummitädin ostamat teemaan sopivat pupusukat ja vauvan unirättipupu. Ennen pesuun laittamista hypistelin ja kuvasin vaatteita tapani mukaan ja ikuistin ne hauskan Milestone Blocks -palikan kanssa, jossa lukee Special Outfit.

Kuviin saa mielestäni ihanan lisäyksen Milestonen uusilla Blocks -palikoilla tai monelle tutuilla saman tuoteperheen klassisilla kuvakorteilla. Olen harmitellut, etten tiennyt tällaisten korttien olemassaolosta Jimin ja Theon ollessa vauvoja. Milestonen laajan tuotevalikoiman avulla saa kuviin ikuistettua tärkeitä merkkipaaluja hauskalla tavalla. Kuvia katsellessa näkee helposti minkä ikäinen lapsi on ollut kuvaushetkellä, mitä hän on oppinut, mikä on ollut spesiaalia jne. Palikoita voi käyttää myös raskausvatsan kuvaamisessa ja sunnuntaina uuden raskausviikon vaihtuessa ne pääsevät testiin. 


Smile!, Special outfit, Naptime, Playtime. 
Ensimmäinen äitienpäiväni, ensimmäinen pääsiäiseni, ensimmäinen ystävänpäiväni...Erityisen ihanana pidän palikoita vastasyntyneen kanssa, jolloin suuria muutoksia tapahtuu jo viikoissa ja aika tuntuu muutenkin vain sujahtavan ohi eikä kaikkea välttämättä muista jälkikäteen. Aion ottaa vauvasta kuvia palikoiden ja korttien kanssa joka viikko parin ensimmäisen kuukauden ajan ja sen jälkeen vähintään joka kuukausi ja aina uuden merkkipaalun, ensimmäisten juhlapäivien ja esimerkiksi sen "special outfitin" kanssa.

Tekstejä on useampia erilaisia ja korttipaketteja on saatavilla erilaisilla teemoilla ja useammalla eri kielellä. Mm. babyshowereihin on omat korttinsa, joihin jokainen osallistuja voi täyttää arvauksensa vauvan syntymäajasta, painosta, hiustenväristä jne. Palikoiden lisäksi toinen Milestonen uutuustuote on erilaiset bookletit, joiden ajatuksena on juhlistaa yksittäisiä hetkiä. Jokainen kirjanen sisältää kuusi yksittäistä irtirepäistävää korttia, esimerkiksi Baby´s first holidays, jossa on kuusi erilaista juhlapyhäkorttia. Milestonen tuotteet ovat ihana lahjaidea lasta odottaville tai esimerkiksi nimenantojuhliin tai ristiäislahjaksi.

Onko teillä ollut Milestonen tuotteita käytössä?                

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3