Sivut

torstai 31. toukokuuta 2018

Muutoksia olotilassa

Olen ollut hieman huolissani viime päivät, nimittäin vauva tuntui valahtavan toissapäivänä yhtäkkiä todella alas ja on siitä asti painanut ikävästi ja aiheuttanut voimakasta paineentunnetta ja epämukavaa oloa. Kävellessä tuntuu siltä kuin olisi keilapallo jalkojen välissä. Supistuksia on tullut enemmän ja voimakkaammin kuin aiemmin. Tästä kaikesta huolestuneena soittelin jo synnytysosastolle, mutta siellä kätilö sanoi kaiken kuulostavan viikkoihin nähden normaalilta ja käski seurailla tilannetta.

En voi uskoa, että vauva voi tulla hetkenä minä hyvänsä, viikon tai kuukauden päästä. Yhtäkkiä alkoi jännittää enkä koe olevani vielä valmis synnyttämään. En tiedä millä keinoin saisin itseni valmiimmaksi, koska olen jo pakannut sairaalakassin, ajattelen synnytystä päivittäin ja tsemppaan itseäni, olen lukenut paljon synnytykseen liittyen ja odotan saavani vauvan syliini. Kuitenkin on päällimmäisenä pelko siitä, että kaikki tapahtuu liian nopeasti.


Maanantaina on aika neuvolalääkärille ja pääsen juttelemaan fiiliksistäni. Sitäkin enemmän odotan tietoa siitä, onko supistukset saaneet jo aikaan jotain. Huojentavaa päästä viimeistään silloin tutkittavaksi. Meillä on onneksi mukava viikonloppu tiedossa, kun lähdetään koko perhe hotelliin rentoutumaan. Ehkä löydän sisäisen zenin siellä ja unohdan turhan jännityksen ja stressin.

Onko teillä ollut samankaltaisia tuntemuksia, millä viikoilla? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3