Sivut

maanantai 21. toukokuuta 2018

Kurkistus vauvanurkkaukseen


Meillä oli viikonlopun projektina päivittää poikien huonetta ja tehdä samalla vauvalle oma nurkkaus meidän makuuhuoneeseen. Meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta sisustaa vauvalle omaa huonetta meidän nykyisessä kolmiossa, mutta onneksi saatiin edes nurkkaus laitettua. Vaihdettiin poikien huoneessa hyllyjen paikkaa, jaoteltiin lelut selkeästi eri säilytyslaatikoihin, otettiin pois kaikki vauvamaiset koristeet ja laitettiin tilalle hauskoja viisivuotiaille sopivia yksityiskohtia. Värimaailma pysyi aika samana: mustaa, valkoista ja vähän vaaleansinistä. Muutamalla värikkäällä taululla sai kivat väripilkut huoneeseen.  

Vauvanurkkauksen tekeminen aloitettiin purkamalla meikkipöytäni pois ja sen tilalle laitettiin kolmihyllyinen seinähylly sekä vauvan korisänky. Meinasin jo siinä vaiheessa itkeä onnesta, se näytti niin ihanalta ja teki vauvantulosta vielä todellisempaa. Poikien huoneen naulakko siirtyi vauvanurkkaukseen ja siihen pääsi roikkumaan muutama kaunis vaate ja I love you -kyltti. Naulakon yläpuolella on Tuiki tuiki tähtönen -lastenlaulujuliste. Hyllyille laitettiin pilvi -yövalo, säilytyspurkki tuteille, pussukka harsoille, muutama koriste-esine sekä lapsena saamani puinen karuselli. Sängyn yläpuolella roikkuu pastellisävyinen kaunis pilvimobile ja toista hyllynreunaa koristaa valkoiset pallovalot. 

 mooseskori ja teline saatu (Jollyroom)
 juliste saatu (Pikkunorsu)

Vauvanurkkaus kaipaa vielä hienosäätöä, mutta on jo nyt ihana. Ollaan molemmat todella tyytyväisiä ja muutoksen ansiosta koko makuuhuone tuntuu tilavammalta. Oloni on rentoutuneempi nyt, kun vauvanurkkaus on odottamassa vauvaa. Yksi merkittävä asia on tehty hänen tuloaan varten <3    

Mitä te tykkäätte?      

4 kommenttia:

 1. Ihana nurkkaus pienelle! Kaunis on tuo korisänky :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! :) Se on todella nätti ja ihanan pehmeät materiaalit.

   Poista
 2. Soma pikkunurkkaus, eipä se vauva paljoa tilaa tarvikaan;) Tuo korikehto on ihana ja etenkin alkuun varmasti kätevä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No se on onneksi totta, lähinnä itseäni ajatellen olisin vauvahuoneen halunnut päästä jo sisustamaan ;)

   Poista

Kiitos kommentista! <3