Sivut

keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Kesän kehystrendit ja suosikkikehykseni


Dior


Indieplacen huhtikuussa järjestämässä Inspiration -päivässä pääsi tutustumaan Instrumentariumin tämän kesän kehys- ja aurinkolasitrendeihin.

Iskin heti silmäni samantyylisiin aurinkolaseihin kuin viime vuonna, Dioreihin. Ne on kauniit, klassiset, mutta niissä on sitä jotain. Tällä kertaa kuitenkin silmälasit vetivät puoleensa enemmän ja löysin monta suosikkia niiden joukosta. 

Sovitin aurinkolasien lisäksi myös silmälaseja ja tämän hetken kehystrendeistä omaan tyyliini istuvat parhaiten kasvoille kirkkautta tuovat läpinäkyvät kehykset sekä ohuenohuet metallikehykset. Instrumentariumin TrendWalk -sivuston mukaan kirkas, kevyesti sävytetty tai kirjailtu muovipinta kehyksissä heijastelee valoa kauniisti ja tuo pienetkin yksityiskohdat esiin. Kehysmuodissa kulkee tällä hetkellä läpinäkyvien rinnalla värit ja nostalginen tyyli. Löytyy vaikka mitä mallia ja sävyä ja huomaamattoman sangan vastapainona on paksua ja näyttävää. Ehdottomat suosikkilasini ovat Jimmy Choo -merkin sirot, kullansävyiset aviatorit. Ne istuivat minulle hyvin ja heti tuli tunne, että voisin yhdistää ne mihin tahansa asuun ja ne sopisivat aina - nappivalinta siis.

Jimmy Choo   

Fendi. Ihana sävy!


Minkä tyyliset kehykset 
olisi sun valinta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3