Sivut

tiistai 1. toukokuuta 2018

Vappuaaton tunnelmia


Meillä on odotettu vappua jo pitkään lähinnä dagiksen naamiaisten ja vappupallojen takia. Käytiin lauantaina ostamassa perinteiset foliopallot ja vihdoin tänään (maanantaina) pääsivät innokkaat Ryhmä Haun tyypit lähtemään naamiaisiin. Ihana, kun pienetkin jutut on niin tärkeitä ja isoja lapsille. Otettiin aamulla muutama kuva muistoksi, mitä voi sitten myöhemmin katsella ja muistella poikien Ryhmä Hau -fanitusta. Me ollaan Jessen kanssa valmistauduttu vappuun ostamalla grillattavaa, simaa ja munkkeja. Vietettiin vappuaattoa ensin kotona, kun siskoni tuli miehensä kanssa meille. Takapihalla oli ihana olla, kun aurinko lämmitti niin mukavasti. Lähdettiin myöhemmin Jessen kanssa käymään meidän ystävien luona tässä lähellä ja pojat saivat jäädä tädin kanssa. Ensimmäistä kertaa oli joku muu kuin me tai isovanhemmat, joiden kanssa pojat menivät nukkumaan. Aika jännittävää, mutta kaikki oli mennyt hyvin, Theo ja Jimi ovat niin reippaita ja omatoimisia. Meillä oli ensin suunnitelmana, että vain toinen meistä menee illanistujaisiin ja toinen jää poikien kanssa, mutta oli todella kiva päästä vapunviettoon yhdessä. Ilta oli rauhallinen, juteltiin ja syötiin hyvin. Korkkasin alkoholittoman skumpan ensimmäistä kertaa ja se maistui taivaalliselta! Kupliva toi hyvin juhlantuntua iltaan. 

Olen voinut nyt paremmin kuin aikoihin ja touhunnut sen mitä kroppa antaa myöten. Olen oppinut kuuntelemaan kehoa ja tekemään pieniä asioita vähän kerrallaan. Välillä meinaan innostua liikaa, koska energiaa on ja pesänrakennusvietti puskee niin vahvana nyt. Olen käynyt kaappeja läpi, laittanut vaatteita ja tavaroita rankalla kädellä kiertoon ja tehnyt tilaa vauvalle. Tukivyöstä on iso apu, koska joinain päivinä kävely tuntuu normaalilta ja saan nauttia kivuttomista hetkistä. Viimeinen kolmannes - not so bad!   


Huomenna jatketaan vapputunnelmissa lasten kanssa. Laitetaan takapihaa kuntoon ja grillataan samalla, tehdään pitkästä aikaa lettuja, käydään pyörälenkillä, puhalletaan saippuakuplia (kestohitti!) ja pojat saavat hassutella vappupussiensa sisällöllä. Jesse on ostanut heille vappupillit, paukkuserpentiiniä ja ilmapalloja.

Ihanaa vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3