Sivut

perjantai 11. toukokuuta 2018

Kesäinen helatorstai


Meillä oli eilen ihana yhteinen vapaapäivä. Oltiin jo alkuviikosta päätetty, että mennään käymään Linnanmäellä, joten suunnattiin sinne heti lounaan jälkeen. Sitä ennen pojat leikkivät keskenään takapihalla ja me juotiin Jessen kanssa rauhassa aamukahvit ja juteltiin vauvantarvikkeista ja tulevista kontrollikäynneistä. Aina välillä pojat halusivat meidät katsomaan löytämiään muurahaisia tai muita pikkuötököitä, mutta muuten touhusivat omiaan.

Saatiin auto hyvin parkkiin lähelle sisäänkäyntiä. Mietin jo, että mitähän päivästä tulee, kun sain supistuksen heti ensimmäisessä ylämäessä ja jouduin roikkumaan Jessen käsivarressa. Rauhallinen kävelyvauhti onneksi tasoitti eikä supistuksia tullut muutamaa enempää koko päivän aikana. Pojat heittivät tikkaa ja kalastivat. Kalastuspiste on heidän suosikkinsa ja varma palkinto tietysti ilostuttaa. Theo valitsi itselleen koiran, koska rakastaa pehmoleluja ja Jimi valitsi pitkän harkinnan jälkeen auton. Uusia leluja hehkutettiin koko loppupäivä eikä niistä olisi raaskittu luopua laitteisiin menon ajaksikaan. Pojat eivät ole innokkaimpia mitä laitteisiin tulee, vaan Linnanmäellä parasta on kierrellä ja katsella, käydä kalastamassa ja leikkipaikalla, ostaa herkut (tällä kertaa isot tikkarit) ja kaivaa itseohjattavalla kaivurilla. Laitteista suosikkeja on autokaruselli ja pieni maailmanpyörä. Linnanmäellä on yllättävän monta ilmaista laitetta pienille ja heti pituuden ollessa yli 100cm niitä on vielä muutama enemmän. Tykätään käydä Lintsillä useamman kerran kesän aikana eikä se kyllästytä.


Illalla oltiin kaikki ihan loppu, kun palattiin kotiin. Ei tehty muuta kuin syötiin päivällistä, katsottiin Buu-Klubben ja kävin poikien kanssa suihkussa. Pojat nukahtivat samantien ja jouduin herättämään Jessenkin lastenhuoneesta, raukka oli nukahtanut nukuttamiseen! Loppuviikko nautitaan auringosta ja sunnuntaina viikko huipentuu äitienpäivään. Pojat ovat kertoneet, että aikovat poimia minulle valkovuokkoja, mutta se on kuulemma yllätys.

Ihanaa viikonloppua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3