Sivut

maanantai 28. toukokuuta 2018

Viikonloppu raskauskuplassa / babyshowerit

Koko viikonloppu meni raskauteen ja vauvaan liittyvissä merkeissä. Perjantai-iltana sain pienen paniikin tajutessani taas kerran, ettei raskautta ole enää paljon jäljellä. "En koe olevani valmis luopumaan vauvavatsasta tai synnyttämään, ei olla vielä hankittu kaikkea enkä ole ikuistanut raskausvatsaa perhekuviin." Jesse lohdutti ja sanoi, että lauantaina käydään tilaamassa vaunut ja hankitaan muita puuttuvia asioita ja sunnuntaiksi hän oli jo hoitanut siskoni kuvaamaan meitä rannalle. Heti tuli parempi ja rauhallisempi mieli. Lauantaina käytiin siis tilaamassa Bugaboo Donkey Monot Punavuorenpeikosta ja ostettiin sieltä samalla pojille varvastossut ja vauvalle harso. Punavuorenpeikosta jatkettiin Vantaalla sijaitsevaan Bebeliiniin, josta ostettiin Filibabban unipesä ja harso sekä minulle FMAM:in rusettiponnari. Vantaa-kierros jatkui vielä Eemelin kirppikselle Hämevaaraan, josta löytyi pojille pari palapeliä, vauvalle muutama vaate ja yksi ensilelu ja minulle kaksi imetykseen hyvin soveltuvaa paitaa.


Sunnuntaina heräiltiin kaikessa rauhassa ja aamiaisen jälkeen Jesse siivosi terassia poikien kanssa samalla kun laittauduin raskauskuvia varten. Syötiin vielä ennen rannalle lähtöä ja haettiin siskoni kyytiin. Rannalla oli paljon ihmisiä, mutta löydettiin hyvä spotti kuville ja saatiin otettua koko perheestä yhteiskuvia. Pojat leikkivät rannalla, keräsivät simpukoita ja syötiin jäätelöt.

Kotiin palatessamme oli vastassa babyshower-yllätys! 

Oven avatessani näin eteisessä kenkäröykkiön ja menin ihan hämilleni eivätkä pojat uskaltaneet mennä sisään kuultuaan "yllätyyyys" -huudon. Meille oli ilmestynyt kasa ihania ihmisiä, vaaleanpunaisia koristeita ja paljon herkkuja. Halasin kaikkia edelleen hieman hämilläni ja pääsin heti korkkaamaan tarjoilupöydän. Tarjolla oli suolaista ja makeaa, salaattia, piirakkaa, kakkua, vaaleanpunaisia karkkeja, valkosuklaakuorrutettuja mansikoita, vaaleanpunaista boolia, muffinseja, hedelmiä ja vaikka mitä. Vaihdoin rannalla päälläni olleen kuvausmekon toiseen ja freesasin nopeasti meikkiä. Syötiin, juteltiin ja vieraat kirjoittivat terveisiä sydämen muotoisille lapuille ja arvasivat vauvasta juttuja, kuten syntymäpainon- ja pituuden, syntymäajan, nimen jne. Babyshowerit oli mahtava yllätys ja kaikkeen oli viimeisen päälle panostettu. Sain vielä upean hemmottelulahjan, nimittäin lahjakortin kauneushoitolaan. Olen jo pitkään haaveillut mm.jalkahoidosta, joten se on listalla ensimmäisenä. Vauvajuhlista jäi ihana muisto ja parasta oli saada jakaa päivä rakkaiden ihmisten kanssa.

(Upeista kuvista kiitos Helmoissa -blogin Matleena!)        


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3