Sivut

keskiviikko 3. huhtikuuta 2019

Täydellinen marmoripöytä + hoito-ohjeet marmorille

Kaupallisessa yhteistyössä Kodin1 

Olohuone on saanut helmensä, kauniin valkoisen marmoripöydän.


Meillä oli pitkään lasinen pyöreä pöytä olohuoneessa, joka oli kuitenkin niin kevyt ja hutera, ettei sitä uskaltanut enää pitää kaikkea vasten nousevan vauvan kanssa. Päätettiin hankkia tilalle marmoripöytä, josta ollaan haaveiltu pitkään. Marmoripöytä on eleetön, yksinkertainen ja monenlaiseen sisustukseen sopiva. Se on kuulunut jo pidemmän aikaa vallitseviin sisustustrendeihin.

Löydettiin juuri meidän tarpeisiin sopiva kaunis Titania -marmoripöytä Kodin1 valikoimasta. Toiveissa oli kokovalkoinen, joten valittiin valkoinen marmorikansi valkoisella jalustalla, jotta se sopii mahdollisimman hyvin kaiken kanssa. Marmoripöydästä on valittavissa monta eri värivaihtoehtoa sekä marmorikannelle että jalustalle.

Koko 70x70cm sopii täydellisesti meidän olohuoneeseen. Se on sopivan tilava, mutta jättää hyvin kulkutilaa. Pöydän korkeus (45cm) on ihanteellinen sohvapöydäksi. Pidän pöydällä yleensä kynttelikköä, jotain koristekippoa ja toisinaan kukkia. Nautin koristeista vielä niin pitkään, kun Ellen antaa niiden olla rauhassa...  Titania -marmoripöytä on aitoa marmorikiveä, joten se on raskas. Pöytä pysyy hyvin paikoillaan ja on koko olohuoneen "statement"- kappale! Marmori on luonnonmateriaalia, joten jokainen pöytä on yksilöllinen. Pinnan kuviointi vaihtelee ja siinä saattaa olla persoonallisia epätasaisuuksia.

Muutama hoito-ohje marmorille:
 • Pinta kannattaa käsitellä marmorille (luonnonkivelle) tarkoitetulla suoja-aineella ennen pöydän käyttöönottoa, jottei marmori ime yhtä herkästi esimerkiksi pöydälle läikkynyttä nestettä 
 • Jos jotain läikkyy, se tulee pyyhkiä pois mahdollisimman nopeasti
 • Pinta pyyhitään pehmeällä sienellä tai liinalla 
 • Puhdistusaineiksi soveltuvat luonnonkivelle tarkoitetut aineet 


Iskeekö marmori teihin? 

2 kommenttia:

 1. Oi, onpa ihana!

  Mä tykkään kovin valkoisesta marmorista. Unelmana olisi sitten joskus
  marmorinen tai vastaava kivinen vaalea taso keittiöön.

  https://kotonajakaupungilla.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan :) Kuulostaa hyvältä! Itse toivon, että seuraavassa kodissa olisi valkoinen marmorinen kylpyhuone!

   Poista

Kiitos kommentista! <3