Sivut

keskiviikko 15. tammikuuta 2020

Surkea aloitus vuodelle

Meille ei kuulu tällä hetkellä erityisen hyvää. Monta negatiivista ja kuormittavaa asiaa on sisältynyt viime viikkoihin.

Aloitettiin Ellenin kanssa päiväkotiharjoittelu viime viikon tiistaina ja perjantaiyönä Ellenillä alkoi flunssaoireet. Hänelle puhkesi viikonlopun aikana myös kaksi poskihammasta eikä hän nukkunut koko viikonlopun aikana kuin tunnin päiväunet. Yöt hän kiemurteli vuoroin meidän sängyssä ja sylissä. Viikonloppu oli raskas, mutta onneksi olin vapaalla. Univelka oli jäätävä. 

Vuodenvaihteen toivuin flunssasta enkä ehtinyt olla kunnolla terveenä kuin viikon verran, koska sairastuin itsekin viikonloppuna järkyttävään flunssaan. Yskä on niin voimakasta, että rintaa polttaa ja puristaa. Sairastelu ja univelka verottaa jaksamista niin paljon, että mieli on maassa. En ole voinut treenata lähes kuukauteen, mikä tuntuu myös sekä kropassa että päässä. 

Hain vuodenvaihteessa uutta työpaikkaa, mikä olisi ollut unelmieni täyttymys. En saanut sitä ja mikä ärsyttävintä, lopussa valittiin minun ja toisen hakijan väliltä. On ollut vaikeaa palata takaisin "lähtökuoppiin", kun olisin ollut nyt niin valmis muutokseen. Pettymys oli suuri! 

Kävin kirpparilla ennen flunssan pahenemista (Nella&Nuttu) ja tein tosi kivoja löytöjä lapsille! 

Nyt olen kotona Ellenin ja toisen pojan kanssa, kun perheestä 3/5 on flunssan kourissa. Lapsilla alkaa onneksi jo helpottaa ja leikit sujuu hienosti yhdessä. Ellen nukkuu onneksi taas parin tunnin päiväunia, joten saan itsekin vähän levätä.  

Odotan kovasti, että parannutaan, pääsen kiinni arkeen ja Ellen sopeutuu päiväkotiin. Nyt tulee niin monta kotipäivää, että saadaan aloittaa harjoittelu taas alusta...

Toivottavasti teidän vuosi on saanut paremman startin!    

2 kommenttia:

 1. Tuntuu, että tuota flunssakierrettä on ollut liikkeellä tosi paljon. Mekin ollaan oltu joulukuun alusta kipeinä jatkuvasti niin, että ehkä pari tervettä viikkoa ollut kahdessa erässä. Nyt onneksi saan olla terveenä, toistaiseksi... Paranemisia sinnekin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Niinpä! Tosi rasittavaa eikä ainakaan meillä ole ennen ollut tällaista näin pitkää kierrettä :/ Toivottavasti pysytte nyt terveinä! <3

   Poista

Kiitos kommentista! <3