Sivut

perjantai 24. toukokuuta 2013

Muutama juttu pojille

Äitini, tuleva mummi kävi tänään ja toi pojille ihanat Ainu-pehmot. Ne helisee ja on tosi pehmoiset. Pojat sai myös tutit. Extra small MAM-tutit. Ihan meinasi sydän pakahtua, kun pikkuherrojen tutit on niiiin minikokoa :)
Mä sain meikkejä ja ihonhoitojuttuja.
Tilanteessa ei mitään uutta. Huomenna on lauantai ja se tarkoittaa kahvia lounaalla ;) xxxx6 kommenttia:

 1. Saako kysyä mikä teidän seuraava "tavoite" on? Se 28 viikkoahan ei ole enää yhtään kaukana! =) tsemit Nanna sinulle ja pojille, olet jaksanut uskomattoman hyvin vaikka sairaalassa makaaminen ihan ilman huoltakin olisi jo rankkaa ja kuluttavaa (ainakin oman kokemuksen mukaan). Te alatte pikkuhiljaa olemaan ihan hyvillä viikoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai :) 28 on kohta saavutettu! Se oli se päämäärä mikä asetettiin osastolle tullessani eikä täällä kukaan uskonut, että siihen päästään. Tiistain ultrassa varmaan selviää suht realistinen tavoite, ku nähdään mikä tilanne on. Nyt tuntuu, että ollaan jo aika lähellä synnytyksen käynnistymistä... Tavoitteet menee kuitenkin 2 viikon sykleissä, 28 jälkeen tähdätään siis 30 viikolle :)
   Kiitos tsemppisanoista! :)

   Poista
 2. Mummit on ihania, täälläkin tuleva mummi innostunut hankkimaan vauvalle kaikenmoista :D Muistinkin just tämän postauksen myötä nuo minikokoiset tutit, joita olen itsekin monesti jo katsellut, että sellaiset pitäisi vielä hankkia! Nuo on niin suloisia ja just hyvät ihan pienelle :)

  Tätä sun blogiasi on kyllä tosi kiva seurailla ja tuun lukemaan kuulumisia aina jatkossakin! Ihanaa, kun teille tulee kaksi vaavia :) Jaksamisia sinne, päivä kerrallaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) en ees tienny et noin pieniä tutteja myydään! :D vaikka pikkukeskoselle tuokin koko on varmaan iso!

   Kiitos kovasti! :) hyvää loppuraskautta :)

   Poista
 3. Ite hommasin myös meijän tytöille nuo pienet tutit, mutta ne on edelleen isoja..toiset ko synty rv30..josko ne parin kk päästä olis sopivia :) (tytöt nyt 10vk) kovasti tsemppiä makkoilemiseen, helppoa se ei ole. Hyvillä viikoilla jo..kohta se 30 tulee..
  -laura-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! En oo havainnollistanut kunnolla miten pieniä vauvat vielä oikeasti on! Jotenkin kuvittelin noiden tuttienkin jo parin viikon päästä käyvän.. Kiitos, että kerroit, ei tuu sit niin yllätyksenä jos päättävät jo kohta syntyä :)
   Kiitti tsempeistä ja jaksamisia ja kaikkea hyvää teidän perheelle ja pikkuisille! :) voiko kysyä, että onko kaikki mennyt keskosuudesta huolimatta hyvin?

   Poista

Kiitos kommentista! <3