Sivut

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Maailman kaunein sana on ÄITI

Tänä vuonna "vietän" äitienpäivää 25+3 -viikkoiset pojat masussa. Ensi vuonna herään äitienpäivänä toivottavasti kolmen rakkaani pusuihin ja voin viettää ihkaoikeaa ekaa äitienpäivää äitinä! :)

Harmittaa olla täällä, kun olis ollut kiva lähteä vanhempien kanssa mummille äitienpäiväkaffelle. Äitienpäivä on aina ollut mulle tärkeä. Asuessani vielä kotona, meillä oli tapana viedä äitille aamiainen sänkyyn, laulaa "Paljon onnea" ja antaa lahjoja. Juotiin äitienpäiväkahvit joko kotona omalla porukalla tai isovanhempien luona.

Äiti on elämäni tärkein ihminen ja mun bestis. Meillä on sellainen suhde, että moni on sanonut kadehtivansa sitä ja toivovansa samanlaista. Mulla ei ikinä ollut kamalaa teinivaihetta vaan oon aina "totellut" vanhempiani. Järkytyin, kun kuulin kavereiden huutavan vanhemmilleen, koska en ite ole ikinä huutanut tai riidellyt vanhempieni kanssa. 

Äiti on parasta shoppailuseuraa ja löytää mulle aina kaikkea makeeta ja just mun tyylistä. Äitillä on tosi hyvä tyyli ja sen ansiosta mulla on tosi paljon kivoja koruja, huiveja, laukkuja, kynsilakkoja ja vaikka mitä, vähän kuin ikuisuuslainassa! Meillä on ollut äiti-tytär -päiviä niin kauan kuin muistan, jolloin kierrellään yleensä Helsingissä ja käydään shoppailun lomassa syömässä ja kahvilla.
Äitille voi kertoa kaikesta ja äiti tietää aina parhaiten. Joskus ärsytti, kun äiti sanoi esim."älä laita uusia housuja partioretkelle, ne voi mennä rikki" ja kun itsepäisesti laitoin niin tietty ne meni rikki, haha! 

Äiti rakastaa ehdoitta ja laittaa lastensa hyvinvoinnin omansa edelle. Äiti on mun esikuva ja yksinkertaisesti maailman paras äiti. 

Toivon, että musta tulee samantyylinen äiti kuin omani on. Molemminpuolinen kunnioitus, avoimuus, luottamus, yhdessä oleminen, hyvät elämänarvot ja rakkaus.

Miten te olette viettäneet äitienpäivää?  

Ihanaa äitienpäivää äideille ja tuleville äideille! <3

ps. vau, teitä rekisteröityneitä lukijoita on jo yli 50! Tervetuloa mukaan! <3


6 kommenttia:

 1. Hyvää äitienpäivää sinullekin (näin myöhässä vähän)! Olet kyllä jo varsinainen leijonaemo omille pienillesi! Kaikkea hyvää ja paljon lisäviikkoja toivotellen,
  Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anna! :) ihanasti sanottu, leijonaemo! :)

   Poista
 2. Kuinka siellä jaksellaan? :) Vasta blogisi löysin ja yön hämärinä tunteina luin sen alusta loppuun! Ja aivan varmasti lukijaksi myös jään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Tervetuloa mukaan :) ihan hyvin täällä jaksellaan, pikku hiljaa uuteen ruokavalioon tottuu ja tilanne on rauhallinen; ei pahemmin supistele. Pojat on kasvaneet ja huomenna alkaa viikko 26! :)

   Poista
 3. Onko siellä Blogissa niistä lapsista kuvia����

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3