Sivut

torstai 2. toukokuuta 2013

24 VIIKKOA SAAVUTETTU!

Ensimmäinen raja on ylitetty. Nyt voi huokaista helpotuksesta pienesti ja eikun kohti seuraavaa tavoitetta eli 26 viikkoa. Osa lääkäreistä pitää seuraavana "tavoitteena" viikkoa 26 ja osa 28.

Tänään heräsin hymy huulilla ja toivotin vauvoille hyvää 24.masuviikkoa <3 

 Ps.kuva on otettu vessaan mennessäni, en seiso pelkästään kuvan takia. Nyt on muistona masukuva tältäkin viikolta :)

12 kommenttia:

 1. Mikä sovellus tossa viimisessä kuvassa on? :)

  VastaaPoista
 2. http://vuodenvihannes2005.blogspot.fi/2013/05/tunnustus.html hei miun blogissa on siule tunnustus, jaksamisia sinne suuntaan :)

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon! 28 viikkoahan olisi ihan "mahtavaa", mutta aina parikin päivää lisää voi jo reippaasti lyhentää vauvojen sairaalassaoloaikaa - no, tätä sä kuulet siellä varmaan ihan kyllästymiseen asti. Meidän esikoinenhan syntyi rv28+2 ja huonekavereina kerkesi olla monia 24-viikkoisia, joilla toki oli pidempi sairaala-aika ja isompia ongelmia ongelmia kuin meidän tytöllä, mutta ajallaan pääsivät kotiutumaan hienosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) ihana kuulla!!! Huojensi vähän ja piristi! Mahtavaa, että teidän esikoisella meni kaikki hyvin.

   Poista
 4. Onnea onneaa!:)
  niin ihana massu! Masukkiasukeille terkkuja, hyvin te pärjäätte, vielä mooooonta viikkoa!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!! :) terkut välitetty ja niitä on noudatettu ainakin tähän asti ;)

   Poista
 5. Voi ei ihanaa, onnea! Mulla on hormoonit vieläkin 4kk synnytyksen jälkeen niin herkkänä, että pelkkä ultrakuvien näkeminen saa mut vuodattamaan vesiputouksia! Toivottavasti teillä menee kaikki hyvin loppuun asti ja toivotaan teille viikkoja lisää! <3

  Saanko kysyä? No kysyn kuitenkin. Miltä tuntuu kun siellä on kaksi touhuamassa? :) Itse olin jo tuon yhden kanssa aivan loppu kun meinasi poika tulla kyljestä läpi, niin en osaa edes kuvitella millaista olisi, kun on kaksi :)

  Tsemppiä kovasti!

  *Babiator.blogspot.fi*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hih :)

   Tietty saa kysyä! Ainakaan vielä ei tunnu yhtään "pahalta", tarkoitan ettei ole sen ihmeemmin tukala olo tai kovin paljon häiritsevää touhua. Välillä tuntuu epämiellyttävältä, kun potkut tulee suoraan rakkoon tai tosi alas. Yllättävän kilttejä monottajia ovat ;) rakastan liikkeitä, kun silloin tuntuu niin vahva yhteys pikkusiin, isi pääsee mukaan kommunikoimaan ja tietää et pienet voi hyvin <3 Pääosin nautin olosta! Mitä nyt makaaminen kolottaa ja ennenaikaisuus huolettaa.

   Onnea pojasta :)

   Poista
 6. Ne liikkeet oli kyllä ihania, mutta siinä vaiheessa kun jalka oli tulla kyljestä ulos ja varpaat kylkiluiden välissä ei muuten ollut enää niin mukavaa :p

  Kiitoksia :) Me toivotaan monta lisäviikkoa teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vaan kuvitella! Ehkä se on mulla vielä edessä päin jos pääsen viikkoja eteenpäin ja pienillä alkaa tila loppua ja potkut voimistua :D

   Poista

Kiitos kommentista! <3