Sivut

torstai 23. toukokuuta 2013

27.VIIKKO

Nyt voi taas tuulettaa! Osastolla on selätetty nyt 4 VIIKKOA! Viikko seuraavaan "tavoitteeseen"! 

Ultraodotusta ei palkittu tänään - se siirrettiin ensi tiistaille! Lääkäreillä oli kiire ja on kuulemma parempi ultrata vasta silloin, kun on ollut vähän pidempi väli edelliskertaan. Poikien kasvun näkee siten paremmin.

Petyin aamulla tosi pahasti. Ultra on tyyliin ainoita asioita mitä täällä voi odottaa vieraiden lisäksi. Muuten päivissä ei ole mitään ihmeellistä. Olin sitä paitsi odottanut kuulevani jotain mullistavaa, jotain uutta (kuten mitä muka?). Näin viime yönä unta, jossa lääkäri vei mut pihalle syömään jäätelöä, haha! Olisin saanut jopa kävellä, mutta menin varmuuden vuoksi pyörätuolilla. Harmi, että se oli vaan unta. Eikä edes enneuni, kuten olin toivonut.

Pettymyksen jälkeen kaikki tuntui huonolta. Ruoka tökki (samaa joka viikko, "vaihtelun vuoksi" eri päivinä), läppäri kiukutteli, Täykkäreiden kaikki 8 tuottaria on katottu, käyrääminen ei onnistu millään: kaikki on huonosti. 

Nyt oon päässyt jälleen pahimman yli, olo on oikeastaan ihan sama. 
Jesse kävi äsken. Silitteli ja pussaili tätä masismammaa ja poikia. Jesse tunsi muuten B-vauvan hikan masun läpi ekaa kertaa eilen! Siistiä, kun Jessekin ehtii vielä kokea jotain uutta ja ihmeellistä raskauteen liittyen ennen kuin kaikki on ohi.

Yritän päästä Solsidanissa kärryille, että olis jotain katottavaa. Jos ei muuten, niin on kiva kuulla ruotsia. Potkuterkut pojilta, hyvin täällä voidaan! :) xxxx


16 kommenttia:

 1. En voi ees kuvitella kuinka raskasta sulla siellä on ;o siis NELJÄ viikkoq sairaalapedissä, eikä saa edes kävellä? Voi kurjuutta. Miten toisen raskaus voi olla niin vaikee kun toisella raskautta ei huomaa kuin kasvavasta masusta:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokemuksesta voinkin sanoa, että sen ymmärtää vasta kun kokee saman. Juu, ei kävelyä. Se helpottais jo äärettömän paljon jos saisin mennä kanttiiniin tai edes päiväsaliin syömään ja näkemään muita. Tässä tilanteessa se ei oo mahdollista :(
   Niin, aina ei mee nallekarkit tasan. Kaikilla on kuitenkin omat ongelmansa ja murheensa, tämä on mun ja jollain toisella se on ehkä jotain muuta :)

   Poista
 2. Tsemppiä sinne jaksamiseen! Mä en osaa edes kuvitella miten kamalaa sulla on, ku itse makaan kotona lähes vuodepotilaana oksentelun takia. Vessaan ei jaksais kävellä, oksentamisen takia en enää edes vaivaudu sinne asti menemään ja voimia suihkussa käymiseen on neljän päivän välein. Ei siis herkkua tääkään ja jaksan valittaa, vaikka mulla on asiat huomattavasti sua paremmin. :( Haleja, haleja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janna! <3 Kuulostaa kauhealta! Mulla oli alkuraskaudessa tosi paha olo, mutta säästyin oksentamiselta eli mä en puolestani osaa kuvitellakaan miten hirveetä sulla on! :(
   Tsemppiä sinnekin, toivottavasti helpottaa pian ja pääset nauttimaan raskaudesta! :)

   Poista
 3. Jee jee hyvä Nanna mamma <3 hyvin sä vedät !! Viikko ja on pojat taas yhden rajapyykin ylittäny ja joka päivä on aina plussaa ! enkeleitä ja hyviä ajatuksia sinne <3 Onnea uudesta viikosta !

  VastaaPoista
 4. Voi Nanna! Sä oot sellanen sisumimmi! Ootko muuten tutustunut Pinterestiin? Mä saan siellä aikani kuluun hiukan liiankin tehokkaasti.. :D Siellä, kun voi ihmetellä vaikka mitä. Ite käytän sitä, kun suunnittelen meijän häitä, haaveilen lapsista, uudesta kodista, (lisä-)koirista, vaatteista, sisustuksista, koruista, matkoista. Aluks en jotenkin innostunut siitä yhtään, mutta nyt kun oon päässyt kunnolla siihen sisälle, niin en malttais lopettaa! Kannattaa tutustua! Ja toi Solsidan on niiiiiiiin hyvä! Ootko muuten katsonut Modern familya? Sekin on tosi hyvä!

  -Lentsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lentsu :) Oon tutustunut! Häitä suunnitellessa selasin sitä jatkuvasti! :D Nyt en oo hetkeen, kiitti vinkistä, se voisikin olla huomisen puuhaa! Katoin kaikki yleAreenan Solsidanin jaksot jo loppuun, plääh. Modern familya en oo kattonut, tiedätkö näkeeks sitä netistä? Viaplayssa ei ainakaan oo.

   Poista
  2. Hmm.. Oon kattonu sitä, kun se on tullut töllöstä ja sitten myös netflixistä. Netflixissähän on eka kokeilukuukausi ilmainen (muuten 8e/kk, ei paha!) ja sieltä ei ainakaan ihan hetkeen lopu katseltava :) ja tekstit saa suomeks - ja ruotsiks myös, jos sitä halusit treenata ;)
   - Lentsu

   Poista
 5. Hei,
  Aivan mieletöntä, että löysin sattumalta blogisi. Meillä on samanlainen elämäntilanne, sillä odotan myös kaksospoikia, joiden laskettu aika on 30.8. Ollaan lähes samanikäisiä ja asun Helsingissä. Meillä on lisäksi kohta kolme vuotta täyttävä esikoispoika kotona. Jos tarvitset vertaistukea ym, niin vaihdan mielelläni kuulumisia :) Kaikkea hyvää loppuodotukseen!! Toivottavasti pojat malttavat odottaa vielä useamman viikon.

  -Camilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! :) Kaksosodottajia tuntuu olevan niin vähän. Oon yrittänyt löytää kaksosraskausblogeja. Tosi kiva, että laitoit viestiä. Onko kaikki menny raskaudessa hyvin?
   Olisi kiva vaihtaa kuulumisia, mulle voi laittaa emailia: rosannah_turtiainen@hotmail.com :)
   Kiitos samoin! :)

   Poista
 6. Voitko valaista vähän tilannettasi? Uusi lukia täällä näes.
  Olet siis sairaalassa koska pojat yrittävät tulla ulos ennen aikojaan. Mistä tämä johtuu? Onko yleistä kaksosraskauksissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikaisemmista teksteistä näkee miten olen tänne osastolle päätynyt. Kaikki alkoi yhtäkkiä viikolla 21 rutiinitarkastuksessa.

   Syytä ei tiedetä kohdunkaulan ja kohdunsuun nopeille muutoksille mun tilanteessa. Luulen, että siihen palataan synnytyksen jälkeen, että mikä on voinut olla syynä. Kaksosraskaus lisää ennenaikaisuuden riskiä ja identtisyys vielä enemmän. Tiedän kuitenkin tosi monia kaksosodottajia, jotka ovat ongelmitta päässeet loppuun asti.

   Poista
 7. Pystyiskö joku opiskelija käyttämään sua vaikka parin viikon päästä rullatuolilla siinä sairaalan pihalla tai kanttiinissa :). Mä pääsin kun 30 viikkoa oli melkein saavutettu ja se piristi moneksi päiväksi :) Tsemppiä vielä hurjasti tulevaan! Pojille sinniä pysyä mahassa vielä pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti! :) Varmasti piristäisi muakin! Riippuu miltä tilanne näyttää tiistain ultrassa. Yksi kätilö sanoi, että pääsen pikkuhiljaa liikkumaan 30+ viikoilla, kun tukilanka on otettu pois. Ennen tukilangan poistoa oon vuodelevossa, ettei lanka revi paikkoja.
   Kiitos paljon! :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3