Sivut

torstai 9. toukokuuta 2013

25.VIIKKO

Taas yksi viikko menty eteenpäin. Mahtavaa, hurraa! Vointi on ollut yleisesti ottaen hyvä, äsken tosin vihloi vähän alaselkää, mut se meni ohi särkylääkkeellä. Niin joo ja pissassa oli sokeria. Huomenna tehdään sokerirasituskoe heti aamusta... Tänään on pitänyt olla ihan ilman herkkuja, mehua ja hedelmiä.
Vauvojen liikkeet tuntuu ja sydänäänet on hyvät.

Arvatkaa mitä! Pääsin päivällä suihkuun..!! Tällä kertaa sain luvan 2 min omatoimiseen pikasuihkuun. Siis kyllä, sain mennä normaalisti suihkuun. Tuntui oudolta seistä suihkun alla ja pystyä pesemään hiukset ja kroppa kunnolla. Aikaa oli vaan muutama minuutti ja kätilö odotti oven ulkopuolella, mutta silti. Nyt on puhtaat lakanat, puhdas olo ja puhdas kaapu. Mieli lepää :) xxxx


24 kommenttia:

 1. Oot ihan supermamma! Ihanaa että pääsit suihkuun:) ja tsemii lisää <3

  VastaaPoista
 2. Olit kyllä suihkun ansainnut! :) ihanaa että kaikki on hyvin ja viikkoja on jo noin "paljon" kasassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna :) niinpä, jokainen uusi päivä tuntuu hienolta ja isolta saavutukselta!

   Poista
 3. Voimia ja jaksamista sinulle sinne. Olet jaksanut ihailtavan hyvin :) meille syntyi kaksoset viisi viikoa sitten naistenklinikalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Voi että, onnea!!!!! :) ihanaa, toivottavasti teillä on kaikki hyvin :)

   Poista
 4. Kovasti tsemppiä ja jaksamista sinne!! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa että jaksat kaikesta huolimatta olla noin reipas ja asennoitua positiivisesti. Olet ihan supernainen! =) voimia kasvuun pikkuisille ja tietysti myös äidille sairaalassa oloon. <3

  VastaaPoista
 6. Jee Nanna, onnea uudesta viikosta ja pikku poitsuille myös <3 ootte aikamoinen teho trio !! ja suihkusi oot niin ansainnut ! ihana kuulla hyviä kuulumisia sieltä, sit vaan uuden viikon kimppuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi, kuin myös <3 oot tasan 10 vk edellä! :) perästä tullaan ;)

   Poista
  2. niin hauskaa kun meillä viikot vaihtuu samana päivän, voi aina oman viikon lisäksi tuuletella sunkin viikkoja :))

   Poista
 7. Ihanaa!! Kuulostaa tosi hyvältä! <3 Tsemppiä sokerirasitukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) ilo loppui lyhyeen, seuraavassa postauksessa juttua sokerirasituksesta... :/

   Poista
 8. Ihanaa! Onnea hurjasti rv 25:n saavuttamisesta ja voimia seuraavaan viikkoon teille kaikille! Olen seurannut blogiasi ja matkaanne melkein alusta saakka ja olette kovasti mielessä, joka päivä. (Itse odotan myös, etsin talvella jotain raskausblogeja ja löysin omasi, jäin seuraamaan, ollaan aika lähellä viikoissa, minulla rv 22+4 tänään, 4. tulossa.)
  t. Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! :) kiva, että olet pysynyt matkassa mukana! Onnea nelosesta ja hyvää raskausaikaa :)

   Poista
 9. Onnea uudesta viikosta! Sokerirasitus on kyllä inhottava :/ mutta ei se litku onneksi ole niin pahaa kun kaikki aina pelottelee. Ainakaan jos se on ihan kylmää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ei tosiaan ollut niin pahaa mitä olin kuullut, ihan ok kylmää vadelmalitkua. Koe meni sinänsä hyvin, vähän heikko olo. Tulokset ei ollu hyvät :(

   Poista
 10. Ihanaa, se suihku oli mullekkin tosi tärkeä jaksamisen kannalta. Melkein samassa tilanteessa olin itsekkin vähän aikaa sitten. Vuodelevossa sairaalassa rv 27+4- 35+6. Ensimmäiset viikot oli pahimpia kun oli ikävä kotiin ja esikoista. Pienet ilot, kuten kavereiden vierailut piristi paljon! Kaksoset (tyttö ja poika) syntyivätkin sitten 36+5 hyvän kokoisina, vaikka sairaalassa pelättiin päivittäin syntymistä. Nyt he ovat jo 3½kk vanhoja. Toivon, että sinäkin pääset vielä viikkoja eteenpäin :). Pahoina päivinä kannattaa itkeä suruja pois, se helpottaa. Joskus pillitin kun unohtivat tuoda lounaan mulle ajoissa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vertaistuesta :) mahtavaa, että pääsit niin paljon eteenpäin, onnea kahdesta pikkusesta! :) kiva kuulla "onnistumiskokemuksia"!

   Poista
 11. Ihanaa, että olet päässyt monta arvokasta päivää eteen päin ja toivotaan että pääsisit vielä useita useita, jopa viikkoja! Kaikkea hyvää ja jaksamista sulle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3