Sivut

torstai 30. toukokuuta 2013

28.VIIKKO!!!!!

VIHDOINKIN, me tehtiin se! 

Osastolle tullessani kaikki puhui jokaisen päivän merkityksestä. Silti loppuun lisättiin, että olisi tosi hienoa jos päästäis 28.viikolle. Totta puhuen en uskonut siihen silloin pätkääkään. Pidin sitä mahdottomana ja tuskastuin aina tuon kuullessani, olinhan silloin vasta viikolla 23, tilanne oli tosi huono ja matkaa tavoitteeseen oli 5 VIIKKOA.

 

Tähän on päästy makaamalla 2 viikkoa kotona, 5 viikkoa osastolla; yhteensä 7 viikkoa vuodelevossa! Se on melkein 2 kuukautta, lempivuodenaikana. Ei tätä ymmärrä kunnolla täällä maatessa. Luulen, että purskahdan itkuun heti, kun astelen ulos ovesta ja haistan raikkaan ulkoilman. Joudun luultavasti nipistämään itseäni herätessäni omasta sängystä Jessen vierestä, kun tää kaikki on takana päin. Tuun olemaan kiitollinen ihan jokapäiväisistä perusasioista varmasti tosi pitkään.
En selviäisi tästä ilman kaikkia rakkaita. Täällä käy joka päivä joku: Jesse, perheenjäsen, anoppila, ystävä. Heidän tuellaan olen jaksanut pysyä koko pitkän ajan suht positiivisena ja omana itsenäni <3

Kiitos teille kaikille ihanille lukijoille, jotka jaksatte tsempata ja piristää kommenteillanne! Niillä on uskomaton vaikutus <3

Tällä hetkellä kaikki on hyvin, kerätään lisää päiviä ja viikkoja ja kuulostellaan tilannetta, jännitetään. xxxx

31 kommenttia:

 1. Menee ihan kylmät väreet, kun tajuaa kuinka äkkiä se aika lopulta meni ja vähän on jännätty täällä, että täyttyykö ne viikot, mahtava juttu että vieläkin yhtenä kappaleena siellä olet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii! Toisaalta aika tuntuu madelleen, mutta on se loppupeleissä nopeasti mennyt! Mahtavaa olla tässä vaiheessa! :)

   Poista
 2. Hienoa kuulla että siellä menee olosuhteisiin nähden hyvin ja että 28 viikkoa on saavutettu :) Toivottavasti poikaset jaksais vielä tovin siellä masussa! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Emmi! <3 Tsemppiä loppuraskauteen, kohta näät jo pikkuisen! :)

   Poista
 4. JEEEEE! Mä oon niin iloinen teidän puolesta! Vielä ne pojat (ja tietysti mami+isukki) jaksaa monta viikkoa, i know! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia!! <3 Mami ja pojat ainakin, isukki haluais jo vaimon kotiin :D

   Poista
 5. Vau Nanna! Hyvillä viikoilla olette jo, varmasti pääset tänä kesänä nauttimaan auringosta terveitä ja vahvoja poikia vaunuissa työnnellen <3

  VastaaPoista
 6. Onnea, onnea täältäkin! Nyt on ne toivotut hyvät viikot kasassa :) (Ja vielä vähän lisää toivotaan tietenkin tämän jälkeen!)

  t. Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! :) Niin on, jes! Eteenpäin mennään :)

   Poista
 7. Mahtavaa, että olette päässeet jo noinkin pitkälle! :) Onnea!

  VastaaPoista
 8. Onnea kilojuhlista ja 28 viikon rajapyykistä! mahtavaa ja tsemppiä makoiluun :) Ennen kaikkea suuren työn olet tehnyt kun olet malttanut pysyä vaakatasossa(tai jalat hivenen koholla ;)), mutta mitäpä sitä ei tekisi omien lasten puolesta! Jään jännityksellä seuraamaan teidän matkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Sairaala-aika on ehdottomasti mun elämän rankin kokemus, en tajua miten oon pystynyt tähän. Varmasti se äidin rakkaus ;) Tervetuloa mukaan seuraamaan! :)

   Poista
 9. Mahtava juttu! Todella hienoa. Hienosti olet jaksanut olla vuodelevossa, nostan sulla hattua. kaikki on kyllä sen arvosta. Tsemppiä tulevaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eea! :) Varmasti on sen arvoista, en malta odottaa poikien näkemistä! <3

   Poista
 10. Olen satunnaisesti seurannut blogiasi kun itselläni kaksostytöt tulossa (nyt viikko 32 ja tytöt 1,5kg). Joka kerta kun olen astunut blogiisi olen kauhunsekaisella jännityksellä lukenut viimeisimmän tekstisi. Tänään siellä oli iloisia uutisia!!! Todella paljon onnea viikoista! Sun odotustie on ollut kyllä kivinen ja nostan hattua tuosta sairaalassa makoilusta. Itse olin aivan kypsää kamaa jo yhden viikon sairaalassa oleilun jälkeen (ja minulla oli sentään lupa liikkua), mutta 5 viikkoa, HUH! Onnea vielä ja tämä kaikki on varmasti tuplasti vaivan ja tuskailun arvoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Odotan liikkumislupaa, vaikkei sellaista luultavasti ole tulossa. Ei ainakaan ennen 34+ viikkoja, kun lanka poistetaan. Olisin maailman onnellisin jos saisin syödä ruokani edes istualtaan tai "olohuoneessa" toisten äitien kanssa. Ei voi mitään, näillä mennään.
   Pojat mielessä jaksan päivästä toiseen! :)

   Poista
  2. ...piti vielä onnitella kaksostytöistä ja toivottaa hyvää loppuraskautta! :) Toivottavasti kaikki menee hyvin!

   Poista
 11. Hei Nanna!

  Löysin blogisi hakiessani kaksosista kertovia blogeja ja jäin koukkuun saman tien :) Jännityksellä käyn kurkkimassa mitä teille kuuluu. Suuret onnittelut 28 viikon rajapyykin saavuttamisesta! Pojatkin jo hyvän kokoisia! Olet ollut todella sinnikäs makoillessasi ja vieläpä jaksat pysyä positiivisella mielellä!

  Meille odotellaan identtisiä tyttöjä nyt rv 33+5 ja tiedän, että jo itsessään kaksosraskaus on stressaava. Vielä kun siihen lisätään tuo ennenaikaisuuden uhka niin huh huh. Minä makasin sairaalassa noin 5 viikkoa alkuraskaudessa kovan pahoinvoinnin takia ja nyt loppua kohti iski sitten hepatoosi sekä myös alkava raskausmyrkytys tekee tuloaan.

  Mutta jatketaan sinnikkäästi taistoa päivä kerrallaan :) Voimia sairaalassa makoiluun.

  Ps. Nautitaan sitten syksystä vauvojen kanssa kun mennyt tämä kevät ohi täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos :)

   Mahtavaa, onnea tytöistä! :) Ei ole sunkaan odotuksesi ollut helppo! Toivottavasti kaikki menee parhaalla mahdollisella tavalla!!! Voimia, jaksamisia ja kaikkea hyvää teille :)

   Nautitaan todellakin! Silloin tää kaikki on kaukaista muistoa vaan!

   Poista
 12. Onneksi olkoon! Mahtavaa, että lepääminen on kannattanut ja olette päässeet jo näin pitkällle! Mä olen juuri muistellut meidän esikoisen alkutaivalta kirjoittaessani blogiin synnytyskertomusta (ensimmäinen osa löytyy täältä). Meillä rv 28+2 ja 950 grammaa riitti siihen, ettei mitään pysyviä jälkiä keskosuudesta jäänyt, mutta nää on niin yksilöllisiä juttuja, meillä kävi mieletön tuuri - toivottavasti teidän pojat malttaa vielä muutaman viikon pysyä mahassa yhtä kiltisti kuin tähänkin asti. :) Sä kyllä ainakin voit onnitella itseäsi, olet tosiaan kaikkesi tehnyt poikien hyväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niinpä, lepo ja tukilanka on tehnyt tehtävänsä.
   Kävin lukemassa kertomuksen ja lopussa olin kyyneleet silmissä. Todella pelottava tilanne, mutta onneksi kaikki meni hyvin! Oot tosi vahva! Ihan mahtavaa, että teidän tyttö voi hyvin eikä keskosuudesta oo jäänyt mitään.
   Sain kertomuksesta lisää voimaa! :) Kirjoitat muuten todella hyvin ja elävästi!

   Poista
 13. Ihana uutinen! Onnea paljon! Kyllä pikkupoikasi on sitkeitä ja sinnikkäitä, tulevat ihan äitiinsä :) Ja varmasti yhtä sinnikkäitä ovat sitten kun pääsevät tänne maailmaan. Toivotaan, että vielä yli 30 rv:n jaksavat siellä masussa oleilla, vaikka nytkin on jo hyvällä mallilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria, ihanasti sanottu! :) Sitä toivotaan!

   Poista
 14. Löysin blogisi juuri ja kahlasin sen läpi. Onneksi luin lopusta alkuunpäin niin tiedät, että pääsit onneksi ainakin viikolle 28. Itselläni on toisen lapsen LA 11.8 ja pelottaa itseäniki joutuminen vuodelepoon. Tätä uhkailtiin neuvolassa. Mitenhän sitä ainakaa kotona lepää, kun 1,5 vee tytär on hoidettavana. :) Paljon tsempprjä sulle sinne, olo sairaalassa ei oo koskaan kivaa. Itellä hajos pää jo 4 yössä. Sä ooy sisukas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, toivon koko sydämestäni, ettei tilanteesi huonone niin, että joutusit vuodelepoon. Uskon, että lepääminen kotona tulee varmasti olemaan vaikeaa, erityisesti pienen tytön kanssa. Se oli mullekin välillä vaikeaa, kun keksin jatkuvasti kaikkea mitä oli "pakko tehdä". Sairaalassa lepääminen on miljoona kertaa kamalampaa kuin kotona, mutta täällä on apu lähellä ja todellakin tulee vaan levättyä.

   Toivottavasti kaikki menee hyvin! :) Tsemppiä!

   Poista
 15. Googlettelin kaksosblogeja ja löysin tänne. Ihan hurjasti onnea 28. Raskausviikon saavuttamisesta! Minulla on pian 2 v täyttävät identtiset kaksostytöt, ja odotusaika on vielä muistissa. Se oli huomattavasti raskaampaa kuin esikoisen odotus. Kirjoittelen meidän tuplista ja muusta osoitteessa http://satunen.blogspot.fi. Toivotaan, että loppuraskaus sujuisi ongelmitta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Pikkuhiljaa alkaa tuntumaan, että tästä selvitään. Sulla on ihana ja monipuolinen blogi ja talo näyttää upealta! :) Hyvää kesää!

   Poista

Kiitos kommentista! <3