Sivut

tiistai 7. toukokuuta 2013

Masu 24+5

Masun kasvua ja kokoa on vaikea hahmottaa täällä, kun en näe itteäni peilistä kasvoja lukuunottamatta ja vietän päiväni makuuasennossa. Masu tuntuu erityisesti maatessa aika pieneltä eikä ole vielä "tiellä". Raskausarpia ei ole vielä tullut ja toivottavasti säästynkin niiltä kokonaan. Kotona ollessani rasvasin masun aamuin illoin välillä öljyllä (vauvaöljy&BioOil) ja välillä perusrasvalla (Dove, Ceralan, Tummeli). Pelkkä öljy ei tunnu kosteuttavan tarpeeksi pitkään käytettynä, jonka takia vaihdan välillä perusrasvaan. Eka lempparirasva oli Ceralan, mutta anoppi vinkkas onneksi Tummelista, mikä on ihan mahtava voide, riittoisa ja edullinen!

Sairaalassa rasvailu on haastavampaa, mutta rasvaan vähintään kerran päivässä masun ja Jesse rasvaa muun kropan noin joka toinen tai kolmas päivä.

Haluan ottaa mahollisimman paljon kuvia, että on masumuistoja. Helposti sitä unohtaa, kuten oon jo unohtanut miltä näytin ilman kumpua. Kuvista myös huomaa usein jälkeenpäin jotain mitä ei ollut tajunnut silloin. XxxxEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3