Sivut

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Laivasuunnistusta & laatuaikaa

Viime päivinä on ollut kaikenlaista tekemistä, vaikka uumoiltiin ihan rentoa viikkoa. Hyvä näin päin, koska tavalliseen arkeen on kiva saada vähän lisäpotkua aina ajoittain. Lauantaina osallistuin hauskaan bloggaajatapahtumaan Silja Symphonylle, jossa laivasuunnistettiin ja nautittiin laivan ravintoloiden ja buffan herkuista. Oli todella hauskaa, vaikka meninkin sinne yksin eikä montaa tuttua kasvoa näkynyt. Pääsin tutustumaan laivaan perheellisen näkökulmasta ja kyselinkin muutamia vinkkejä lasten kanssa risteilemiseen. Tuli kova hinku päästä risteilylle ja Tukholmaan. Kesällä sitten...


Laivaseikkailun jälkeen meille tuli muutama ystävä grillaamaan ja siinä ilta menikin takapihan terassilla istuessa. Pojat oli innoissaan koirakaverista ja erityisesti tämän juomakupista. Kesällä tulee olemaan ihan huippua, kun voi ottaa aurinkoa, grillata ja leikkiä omalla pihalla. Meillä on pihasuunnitelmat käynnissä ja sen verran tiedetään, että pojille tulee oma allas ja siihen päälle varjo.


Aurinko on lämmittänyt ihanasti ja ollaan ulkoiltu paljon. Aamupäivisin ollaan käyty eri puistoissa ja tänään vallattiin kirjasto. Eilen sain nauttia laatuajasta Theon kanssa, kun suunnattiin kaksin yhdelle ystävälle kahville. Tuli taas todettua miten helpolta tuntuu olla vain yhden lapsen kanssa liikkeellä. Rakastan sitä tunnetta, kun voin antaa kaiken huomion ja keskittyä vain siihen hetkeen. Meillä oli tosi mukava ilta samoin kuin Jimillä ja isillä kaksistaan kotipihalla. Jimi oli päässyt kaivamaan ekat matonsa maasta... Ehdottomasti taas useammin tällaisia hetkiä.  

Laatuajasta puheenollen, me otetaan lauantaina suunnaksi Tampere. Siellä vietetään suloisen veljenpoikani nimiäisiä, joihin me mennään koko perheen voimin. Theo ja Jimi lähtevät sieltä mummin ja vaarin matkassa takaisin Espooseen ja me vietetään yö kahdestaan hääsviitissä kylpylähotellissa! En voi uskoa, että se on ihan parin yön päästä. Tätä on odotettu.

Kivaa loppuviikkoa kaikille! 

6 kommenttia:

 1. Näyttääpä tosi kivalta teidän viime päivät! Pojat on jo niin isoja:) Oi, ihana on tuo Siljan buffet -varsinkin jälkiruokapöytä. Me tykätään tosi paljon risteillä ja aina käydään juurikin Siljalla.

  - Susanna / Colour Outside the Lines

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Silja oli upea, kesällä on pakko päästä risteilylle :)

   Poista
 2. Me oltiin jokunen aika sitten Silja Symphonylla risteilyllä ja täytyy sanoa, että mun mielestä se oli kyllä tosi lapsiystävällinen. Tosi kiva leikkipaikka, ohjelmaa myös pienille ja ystävällistä henkilökuntaa, joka korostui varsinkin ravintoloissa. Jos A alkoi kesken ruokailun itkeskelemään, he ottivat hänet vaunuissa ja meidän näköetäisyydellä hyssytteli, ja me aikuiset saatiin syödä rauhassa. Muutenkin tykkäsin tosi paljon käydä Symphonylla risteilyllä! :)

  Ps. Mun blogissa on lahjakorttiarvontaa, jos kiinnostaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, siltä se vaikuttikin! :) En malta odottaa, että päästään poikien kanssa risteilylle! :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3