Sivut

keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Tukholman ostokset

Nyt niihin ostoksiin! Kävi hyvä tuuri, tein nimittäin todella hyviä löytöjä hyvään hintaan. Kaikkialla oli alennuksia ja valtaosa ostoksistani olikin alennuksessa. Kierrettiin tuttu reitti aloittaen kauimpana olevasta Sephorasta, josta jatkettiin ostoskeskus Gallerianin kautta pääkadun varrella oleviin kauppoihin.

Muki - Lagerhaus / karvatossut - Lindex

Lancome Air de Teint -meikkivoide, Victoria's Secret vartalovoiteet & Balmain hiustenhoitotuotteet + pussukka - Tax-free

Smashbox O-Plump huulivoide, Smashbox -primer/finishing spray, Elizabeth Arden 8 hour cream - Tax-free / Too Faced  Better than sex -ripsiväri, Too Faced Melted Matte -huulilakka, Anastasia Beverly Hills Brow Wiz - Sephora

 Juomapullo & kynttilät - Lagerhaus / kello - River Island / saippuapullo - Tax-free

 Lasinaluset, kortit, kimallepillit - Lagerhaus 

Kahvallinen Tangle Teezer & The Body Shop kasvonaamiot - Tax-free

Vaaleansininen silkkitoppi - Lindex / paljettitoppi - Tax-free

 Kengät - River Island 

Lastenpaidat - Åhlens 


Tästä puuttuu vielä Jesselle ja pojille ostetut tuliaiset. Paitojen lisäksi ostin pojille joitain leluja ja Jesselle t-paidan. Olen supertyytyväinen ostoksiini, yhtäkään hutiostosta ei tullut tehtyä kiireestä huolimatta. Ainoa, että Hollisterin housuja en sovarijonosta johtuen jaksanut kokeilla ja niistä olisin voinut ottaa pienemmän koon. Onneksi ne kuitenkin pysyy päällä, vaikka onkin reiluhkot.

Oletteko te käyneet alennusmyynneissä?

2 kommenttia:

  1. Vitsi, miten ihania ostoksia! Toi juomapullo on siis niin upea. Olen ollut Sephoran VIB Rouge -asiakas :D Harmi ettei sit ole lähempänä - paras kosmetiikkaliike ikinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Olen kyllä todella tyytyväinen :) Juomapullo oli yksi parhaista ostoksistani ja käytössä päivittäin! Niin hieno!

      VIB, miten sen saa? Ostamalla tarpeeksi? :D Sephora on ihan must -liike kun käy Tukholmassa. Harmi tosiaan, ettei sitä ole täällä. Niin moni merkki löytyy sieltä, mitä ei täältä saa mistään.

      Poista

Kiitos kommentista! <3