Sivut

tiistai 10. heinäkuuta 2018

Julisteilla uutta ilmettä + alekoodi

Yhteistyössä Desenio 

Meillä on kotona paljon julisteita seinillä ja olohuoneeseen on koottu niistä mm. tauluseinä. Julisteet ovat siitä erityisen kiva ja näyttävä sisustuksen osa, että niitä vaihtelemalla saa kotiin helposti uutta ilmettä ja julisteita löytyy jokaiseen sisustustyyliin.

Valtaosa kotimme julisteita on hankittu Deseniolta. Deseniolla on Pohjoismaiden suurin valikoima julisteita ja ripustustarvikkeita, kuten kehyksiä, listoja ja kiinnikkeitä. Valikoima päivittyy jatkuvasti, jotta se vastaa parhaiten uusimpia sisustus- ja design-trendejä. Desenion julisteet painetaan laadukkaalle päällystämättömälle mattapintaiselle paperille, mikä ei kellastu käytössä.
 
"All of Me" juliste 50x70cm ja valkoinen puukehys
"Black" 30x40cm (aiemmin saatu)

Desenion valikoima on niin laaja, että julisteita selatessa iskee valinnanvaikeus. Siihen minua auttaa sivuston inspiraatio -osion katseleminen sekä "muut ostivat myös" -osio, mikä tulee sivuton alaosaan näkyviin valitessasi jonkin julisteen. Näiden avulla näen uudella tavalla mitä voisi yhdistää mihinkin, miten erilaiset väriyhdistelmät toimivat ja saan yleisesti ideoita. Meiltä löytyy teksti- ja kuvajulisteita, joiden värimaailma on aika neutraali, mutta toisaalta taas se mahdollistaa julisteiden paikkojen vaihtamisen. Kierrätän julisteita vuodenaikojen mukaan samaan tyyliin kuin esimerkiksi koristetyynyjen päällisiä, jolloin vanha tuntuu taas uudelta. Se tuo sisustukseen raikkautta ja vaihtelevuutta ja on edullista sisustamista.

 "Dusty Rose" 30x40cm (ylhäällä vasemmalla)
 "Together" 30x40cm (alhaalla, aiemmin saatu) 
"Love lives here" 30x40cm ja valkoinen puukehys
 
 "You look lovely" 30x40cm ja valkoinen puukehys

 "The dream" 30x40cm 

"Elephant pink" 21x30cm ja valkoinen puukehys

Tilasin meille julisteita olohuoneeseen, eteiseen ja vauvannurkkaukseen. Olohuoneeseen halusin jotain isoa, mutta simppeliä ja sinne valikoitui tekstijuliste "All of me loves all of you" valkoisella puukehyksellä. Toinen olohuoneeseen tullut juliste on "Rose Pearl", mikä meni osaksi vanhaa tauluseinää tuoden koko seinään vähän eloa. Mielestäni se sopi joukkoon paremmin "väärinpäin", joten ainakin nyt se saa olla niin.

Eteisessä on kaksi yksinkertaista tekstitaulua, joista toinen on peilin vieressä sijaitseva "You look lovely" ja toinen kenkäkaapin päällä oleva "Love lives here", molemmissa on valkoiset kehykset.  Vauva sai suloisen elefanttitaulun valkoisilla kehyksillä. Pidän Desenion kehyksistä ja siitä, että ne on paksut ja tuntuu kestäviltä. Juliste on helppo laittaa kehykseen ja kehys pysyy tukevasti seinällä. Meille kotiutui tällä kertaa vain valkoisia kehyksiä, mutta Deseniolta löytyy kehyksiä monessa muussakin upeassa sävyssä, kuten kultaisena tai kuparisena.
 
Koodilla “ROSANNAH" saat 25% alennusta julisteista* 10.-12.7.2018 välillä
*Ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita. 

HUOM! Koodin kanssa oli ongelmia, jotka on korjattu. Alekoodi "ROSANNAH" toimii nyt ja on voimassa vielä 13.7.2018 asti. 

Ovatko julisteet osa 
teidän kodin sisustusta?  
           

4 kommenttia:

 1. Ei toimi tuo alekoodi :(

  VastaaPoista
 2. Ei niin. Yritin kans jo eilen.

  VastaaPoista
 3. Pahoittelut! Laitoin asiasta viestiä Deseniolle, katsotaan missä vika :)

  VastaaPoista
 4. Koodi ROSANNAH toimii, järjestelmässä oli joku vika. Pahoittelut vielä! Alekoodi on voimassa vielä huomisen eli 13.7.2018 asti :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3