Sivut

sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Viime heinäkuu vs. nyt

Aloin katsella valokuvia viime kesältä ja erityisesti tapahtumarikkaalta heinäkuulta tajutessani miten erilainen viime kesä oli tähän verrattuna. Nyt ollaan oltu "valmiustilassa" koko kesä eikä olla tehty juuri mitään sellaista, mitä meidän kesänviettoon yleensä kuuluu. Eniten kaipaan mökkeilyä. Onneksi elokuussa vielä ehtii ja silloin on tiedossa ainakin rapujuhlat Paraisilla.

Olen yrittänyt ottaa ilon irti pienistä kesäisistä jutuista, kuten mansikoista, puistoilusta, kesämekoista, viimeisistä hetkistä raskausvatsan kanssa, kesäretkistä lähimetsään, auringosta ja takapihan keinussa loikoilemisesta poikien polskiessa vieressä altaassa. Pojat ovat onneksi jo päässeet mökkeilemään isovanhempiensa kanssa.


Viime vuoden heinäkuu oli ihana. Oltiin mökillä ja Paraisilla, oli meidän rakkaiden ystävien häät, käytiin Turku-Tukholma -risteilyllä ja Muumimaailmassa, tehtiin spontaaneja päiväretkiä, vietin kesäisiä illanistujaisia ystävien kanssa ja kävelin kesäyössä. Lenkkeilin ja testasin uusia metsäpolkuja. Nautin kesäpukeutumisesta, käytin usein huulipunaa ja lomailin. Onneksi olen ottanut paljon kuvia, koska rakastan katsoa niitä ja muistella kyseisiä hetkiä myöhemmin. Ensi vuonna muistelen varmasti näitä hetkiä: vauvan odottamista ja siihen liittyvää jännitystä, pitkää lomaa poikien kanssa, Jessen kesä- ja isyyslomaa, päiviä ilman suunnitelmia ja kuumia kesäpäiviä.      


Onko teillä tapana katsoa 
vanhoja kuvia ja muistella?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3