Sivut

perjantai 6. heinäkuuta 2018

Muutama alelöytö ja kuulumisia

Olen voinut muutaman päivän huonosti. Toissapäivänä väsähdin ihan yhtäkkiä enkä päässyt enää sängystä ylös. Minulle tuli ihan käsittämättömän huono olo, päätä särki, etoi ja heikotti. Olotila muistutti alkuraskauden pahoinvointia ja jatkui aina tähän aamuun saakka. Eilinen meni ihan sumussa enkä jaksanut mitään. Jesse ja pojat ovat ulkoilleet paljon, käyneet Hoplopissa ja olleet mummolassa. Onneksi tänään alkoi helpottaa. Jo pelkästään sängyn petaaminen ja aamiaiseen panostaminen piristi ja puhui paremman olon puolesta. Laittauduin aamulla kaikessa rauhassa juoden samalla aamukahvia ja kuunnellen musiikkia. Se on yksi lempiaamurutiineistani ja mahdollisista aamumenoista huolimatta järjestän sille aikaa.

Tänään oli neuvola klo 10.30, jonne suunnattiin koko perhe. Tavattiin mukava kesäsijainen, juteltiin ja kuunneltiin vauvan sydänäänet. Pojat olivat aivan ihmeissään kuullessaan siskon sydämensykkeen ja jähmettyivät hetkeksi paikoilleen. Toinen pojista tuli halimaan vatsaa. Kaikki on hyvin ja pahoinvointini liittyi todennäköisesti hormoneihin. Olen huojentunut ja iloinen, että voin jo paljon paremmin ja olen saamassa voimani takaisin. Eilen ajattelin jo kauhulla miten selviän mahdolliset pari viikkoa yliaikaa jos oloni on niin kurja ja voimaton koko loppuajan.        


Neuvolan jälkeen sovittelin alennusmyynneistä löytämiäni ihania vaatteita ja laitoin koneellisen vauvanpyykkiä pyörimään. Olen ostanut Lindexin alesta itselleni pellavajakun, mustavalkoraitaisen kietaisuhameen, raitamekon ja pitsisen kimonon. Kävi uskomaton tuuri, koska katsoin kyseisiä tuotteita jo normaalihintaisina ja nyt löysin kaksi niistä viimeisinä kappaleina erikoisalessa ja kaksi muuta puoleen hintaan. Ostin vaatteet normikoossani, mutta ne menevät päälleni myös vatsan kanssa. Huomiseksi on luvattu lämmintä säätä, joten pääsen toivottavasti heti testaamaan raitamekkoani.

Oletteko te tehneet 
hyviä alelöytöjä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3