Sivut

sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Raskausviikko 40 - laskettu aika

Tänään on 40+0, se maaginen laskettu aika! 


Minkäänlaisia tuntemuksia ei ole tai ainakaan mitään suoranaisesti synnytykseen viittaavaa. Tähän asti olen lähinnä hehkuttanut raskauden ihanuutta ja saamiani upeita kokemuksia koko raskauden ajalta, mutta kuluneen viikon aikana olen joutunut tsemppaamaan itseäni jaksamaan.

Harjoitussupistuksia tulee vähän väliä, vauva tuntuu roikkuvan vatsan alaosassa ja ylävatsalla on pelkkää tyhjää, liikkeet tuntuu voimakkaina ja koko vatsa on arka. Nukun huonosti tunnin pätkissä, olen kauttaaltani turvonnut ja pelkään pitkälle yliajalle menemistä. Jesse on ollut onneksi jo lomalla tämän viikon ja touhunnut paljon poikien kanssa, koska tällä hetkellä olen se tylsä äiti, joka jaksaa juuri ja juuri antaa keinussa vauhtia. Minulle tulee edelleen energiapiikkejä, kuten eilen illalla tehdessäni suursiivouksen, mutta vastapainona kulutan sohvaa aika ahkeraan.

Pitkään pelkäsin vauvan syntyvän liian aikaisin. Minulla oli eniten raskausvaivoja ja kovia harjoitussupistuksia toisen kolmanneksen aikana, jolloin kävin vähintään kerran kuukaudessa kontrollissa. Muistan luvanneeni olla valittamatta yliajalle menemisestä, kunhan vaan saisin täysiaikaisen vauvan. Heh, tässä sitä nyt ollaan. Sokeriarvot on olleet niin hyvät, että raskauden annetaan jatkua vielä kaksi viikkoa. Tarkkailen vauvan liikkeitä ja otan tarvittaessa yhteyttä synnärille, jos liikkeitä ei tunnu tarpeeksi. Valituksesta huolimatta olen onnellinen ja kiitollinen, että raskaus eteni loppuun asti normaalisti, nyt vaan jännitetään milloin vauva saapuu luoksemme.   

Ylläoleva ihana puuvillainen Bomu-pupuviltti on saatu suomalaiselta Yours Mine Design -yritykseltä. Etukoodilla RS20 saatte Yours Mine Designin verkkokaupasta 20% alennuksen 15.7.2018 asti!  
 
 Unipesä ja vaaleanpunainen unelmanpehmeä harso ostettu Bebeliinistä / Filibabba
Nahkainen rusettiponnari / For minis and mommies 
Nude harso / Cam Cam Copenhagen 
 

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä loppuodotukseen! Voin kuvitella, miten nyt odotat jo malttamattomana vauvan tuloa. Itse en ole saanut vielä lapsia mutta olen ystävien ja sisarusten yliajalle menneitä vauvoja odottanut niin tinkaan, että voin kuvitella miten moninkertaiset samat tunteet oikeasti raskaana olevilla voi olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa :) Odotus on kyllä kova, mutta viimeistään ensi viikon sunnuntaina jos ei sitä ennen. Paras olis tietty vaikka tulevana yönä! :D

   Poista
 2. Täältäkin tsempit! Voin sanoa tietäväni tunteen, meidän neiti kun syntyi viime marraskuussa vasta rv 41+4.. Supistelutkin olivat minulla kestäneet tuolloin jo pari päivää, joten aloin olla tilanteeseen aika kypsä :D Mutta hyvänä puolena nuo tylsät tuntemukset kyllä unohtuvat tosi nopeasti, kun pikkuisen saa vihdoin syliin <3 t. Mai

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mai! :) No oli teilläkin odottamista, onneksi kaikki on sen arvoista <3 Katsotaan meneekö täälläkin niin pitkälle...

   Poista

Kiitos kommentista! <3