Sivut

tiistai 23. huhtikuuta 2019

Syntymäpäiväni & pääsiäisvapaat


Neljä yhteistä vapaapäivää teki hyvää koko perheelle. Meillä oli suunnitelmia enemmän kuin mitä lopulta toteutettiin. Pääsyy suunnitelmien muuttumiseen oli Ellenin sairastuminen. Hänelle iski flunssa taas, vaikka hän tuntui juuri parantuneen edellisestä.

Kävin hänen kanssaan päivystyksessä perjantaina, koska hengitys kuulosti uhkaavasti samalta kuin viimeksi, jolloin jäätiin yöksi sairaalaan. Päivystyksessä oli todella hiljaista ja päästiin heti lääkärille.

Ellenille tehtiin perustutkimukset, keuhkot kuulostivat puhtailta eikä onneksi ollut perusflunssaa kummempaa. Päästiin lähtemään ja sain huokaista helpotuksesta. Oltiin perjantaina loppupäivä kotona, Jesse kävi toisen pojan kanssa kaupassa ja siivoiltiin terassia talven jäljiltä.

Lauantaina sain herätä onnittelulauluun ja puhaltaa kynttilät Jessen ja poikien tekemän kakun päältä. Oli muuten ensimmäinen kerta, kun sain itsetehdyn kakun! Kakun lisäksi he olivat tehneet aamiaista ja sain pojilta kauniit kortit. Syntymäpäiväni alkoi ihanasti ja illalla meille tuli ystäviä istumaan iltaa.

Sunnuntaina meidän molempien vanhemmat ja osa sisaruksistani tulivat käymään kahvilla. Syötiin porkkanakakkua, skoolattiin ja nautittiin kauniista auringonpaisteesta. Lämmin sää ja myöhäiseen iltaan asti jatkuva valoisuus saavat nauttimaan ulkoilusta taas ihan eri tavalla. Ulos lähteminen on helppoa ja käydään melkein joka ilta lasten kanssa vielä taloyhtiön leikkipaikalla ennen iltatoimia.


Miten te vietitte pääsiäistä?

2 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä herkkuja! :)
  Me juhlittiin lauantaina meidän esikoispojan ensimmäistä syntymäpäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voi että, paljon onnea 1-vuotiaalle <3

   Poista

Kiitos kommentista! <3