Sivut

maanantai 9. maaliskuuta 2015

Sairastelu jatkuu

Perjantaisesta kuumekouristusepisodista on jo jollain tapaa selvitty. Jimi voi paremmin, korkeaa kuumetta kesti reilun vuorokauden ja pikkuhiljaa se siitä laski. Theolle nousi toissayönä korkea kuume ja herättiin siihen, kun raukka piipitti ja tärisi. Onneksi tärinä oli ns.kuumehorkkaa eikä se liittynyt kuumekouristeluun, kuten aluksi pelättiin. Theon kuume on kestänyt pari päivää eikä ole juuri laskenut lääkkeilläkään vaan on 39-40c. Tukkoisuus vaikuttaa nukkumiseen eli täällä ei nukuta vaan koitetaan parantaa poikien oloa keinolla millä hyvänsä...


Käytiin tänään lääkärissä lähinnä tarkastuttamassa korvat, ettei kamala kipuhuuto ja Theon kuume johdu tulehduksesta. Korvat oli suht terveet eikä selvää tulehdusta ollut. Päästiin kotiin ja vaihtaessani Theolle vaippaa huomasin todella pahannäköisen ja selvästi kipeän ihottuman Tepin jaloissa ja vaippa-alueella. Kyllä ärsytti, että se puhkesi vasta lääkärikäynnin jälkeen niin huomattavaksi. Aloin heti epäillä tulirokkoa, koska Jimillä todettiin nielutulehdus perjantaina ja Theolla on myös kurkkukipua, ääni käheä eikä ruoka maistu. Voi olla, että huomenna tehdään toinen lääkärikäynti jos Theon ihottuma pahenee tai kielessä näkyy muutoksia, tulirokkoon kun tietääkseni määrätään antibiootit?

  
Tästä sairastelumäärästä olen oppinut sen, että on pakko nukkua silloin kun pojat nukkuu eli tämä lähtee nyt nukkumaan ja toivoo, että saisi nukkua useamman tunnin putkeen, herätä huomenna iloiseen höpötykseen ja kuumeettomaan päivään. Jooko?! 

13 kommenttia:

 1. Voi kurjuus sentään, pikaisia paranemisia sinne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi pojat pääsi aika vähällä tällä kertaa! :)

   Poista
 2. Huh, teillä on sitten sairastumista sairastumisen perään! Tosi huono tuuri...

  VastaaPoista
 3. Voi poikia ja teitä! Onneksi kevättä ja kesää kohti mennään, jospa se siitä helpottaisi. Aurinkoa ja lämpöä teidän päiviin kaikesta huolimatta!

  VastaaPoista
 4. Voi kurjuus, pikaista paranemista kuitenkin pojille ja jaksamista sulle! T: Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena, onneksi pojat pääsi aika vähällä tällä kertaa :)

   Poista
 5. Voisko olla enterorokkoa. Meillä se ilmeni juurikin pahalla ihottumalla jaloissa, kurkkukipuna ja kovalla kuumeella. Pikaista paranemista pojille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enteroa kanssa ehdotan, meillä oli se ja oireet juurikin nuo..

   Poista
  2. Ehkä, vaikea sanoa kun lääkäritkin ringissä mietti mistä on kyse :D Se on mennyt jo ohi ja jäi Jimin kohdalla siihen yhteen näppylään. Tietää sitten tulevaisuudessa jos selkeä vesirokko tulee, ettei tällä kertaa ollutkaan siitä kyse.

   Poista
 6. Meilläkin kovan kuumeen perään tuli paha ihottuma käsiin, selkään ja vaippa-alueelle. Lääkäri vaan totesi et virustaudit saattaa herkkäihoisilla aiheuttaa ihoreaktioita. Allergialääkkeellä meillä helpotti! Tsrmppiä! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sitäkin lääkärit mietti meillä syyksi :D Mutta kallistui kuitenkin vesirokon puolelle ja Theon kutinaa helpotti huomattavasti mentolivoide! No, mysteeriksi jäi oliko tosiaan vesirokkoa...

   Poista

Kiitos kommentista! <3